All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppdatering

Vindsvåning var ny med designer med

SKRIFTER: Många firar hur de kan dekorera med sluttande tak. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Ägaren av denna vindsvåning i Paris bestämde sig för att börja med ett oskrivet blad och göra det bästa av situationen efter en brand förstörde stora delar av hyreshus.

Efter att ha bott där i tio år såg ägaren möjligheten att tänka sig ny och kreativ i lägenhetshytten när han anställde arkitekten Frédéric Flanquart att arbeta.

Målet var tydligt: ​​En lägenhet som borde vara öppen och mysig, med så mycket lagringsutrymme som möjligt för att förhindra att lägenheten ser trångt ut. Här bör det också spelas med ljus. Ljuset och användningen av det skulle ha dikterat stämningen, känslan och volymen.

SLIP IN LIGHT: Den vita bakgrunden i lägenheten gör att färger och detaljer visas. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

LJUS MED LJUS: På kvällen har lägenheten en ny kostym. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Utmaning

Resultatet kan inte sägas vara något annat än en framgång. La Loft des Innocents är coolt, annorlunda och allt annat än tråkigt.

I vilket fall som helst, enligt designern själv, som verkar det projekt han tog på var det på många sätt ganska ambitiöst.

- Det var lite av ett jobb först, säger Flanquart till Rom123. nr.

- Oh var att utforma och uppnå lägenheten ägare tänkt, när det enda vi hade som utgångspunkt var halvvägs brann trappa som ledde ner till våningen under, en enorm byggnadsställningar som fungerade som ett slags tak och en fantastisk 360 ° över Paris var en utmaning.

Natt och dag

CROSS AND HILLS: Loftlägenheter har ofta en mer lockig form och kan därför vara en utmaning att dekorera. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

läcker med Purple: LED-lampor i lila föränderliga humör i lägenheten när kvällen kommer. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

BJELKER: Ägaren till denna lägenhet ville behålla de ursprungliga takbalkarna. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Men i mål kom de, och lägenheten är idag ett unikt hem på alla sätt.

FELSÖKNING: De unika takbalkarna och tuffa färgval gör lägenheten ett unikt uttryck. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Huvudtanken bakom utformningen av lägenheten var att takstolarna skulle få lämnas orörd, och dessa präglar idag hela intrycket av bostad så lägenheten känns varm och hemtrevlig.

- Tanken var att det skulle vara ett hem som kändes lugn och avkopplande dag, och på kvällen skulle ändras till en plats som sipprade mystik och wellness, förklarar designern.

Detta har uppnåtts med hjälp av belysning som kan anpassas för att förändra hela stämningen i lägenheten.

- Tanken var att det bara var geometrisk att se lite slumpmässigt ut.

Modern design på möbler och dekorationer står i kontrast till de grova takbalkarna, som konstruktören förblir i orörd trä av den anledningen. Färgglada detaljer levererar och belysningen ändrar hela stämningen i hemmet efter dina önskemål och behov.

La Loft des Innocents visar tydligt att modern inte på något sätt betyder varken kall eller färglös.

GLASS: Räcken i trappan ersattes med glas för att hålla fast vid den moderna känslan. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

UNIK: Lägenhetsägaren önskade ett unikt hem med spännande detaljer. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Interiörentusiasten kan hitta många idéer för inspiration på franska taket.

Källor: Homearchitecturaldesign. com

Se också:

Hur bor du smart litet utrymme

PÅ PLATS: Köket är skräddarsydd för att passa din lägenhetens skrymslen och vrår. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

ljus och luft: Stora fönster släpper in dagsljus och låter leiligehten inte känna trångt och mörkt. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

hopkok: De grova takstolarna får visa upp. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Här är de coolaste interiörbilder

Old torkning loft var cool lägenhet

VISA: lägenhet ovanpå ett gammalt hyreshus har fantastisk utsikt över Paris. Foto: Foto: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

FIT: När lägenheten renoverades efter branden matchade en att anpassa det inre av lägenheten unika form. Foto: PHOTO: Ludo Martin och Pascal Otlinghaus

Hur bli av med valarna

ADVERT

Mest populära