All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Tvätt var wellness

Mönster och färg av golvytan uppgår till en hel del stil intryck, och valet föll därför på detta schackmönstrade våt beläggning från Tarkett.
Utgångspunkten var bleka golvbeläggningar, gamla badrumsplattor i tråkiga färger och opraktiska golv. Önskan var ett klassiskt badrum i svart och vitt, i en nostalgisk stil.

Sanitära produkter inom denna genre finns sällan på erbjudandet, och det beslöts därför att minska andra kostnader i renoveringen.

Det första som gjordes var att ta bort den befintliga lilla partitionen mellan toalett och dusch / bad. Sedan snurrades en liten del av golvet och markröret förlängdes så att klustret kunde snurra 90 grader. Detta gjorde att rummet verkade mycket större, och det blev lättare att dekorera. Resten av förnyelsen bestod av "golv på rulle", en del lackfärg, lite snickeri och val av rätt små produkter.

Läs också:

Hur lyser du badrum, kök, vardagsrum och sovrum

Funderar du på hur man lysa upp de olika rummen i ditt hus? Hur man får det mysigare hem med ordentlig belysning och ger belysning tips ...

Wide inskriven sjunka från Porsgrunn Bad kommer att påverka fullt ut i den svarta bänkskivan.

Vinylgolvschackbräda

Vinylgolv har blivit ett populärt alternativ och har många fördelar. Pricey, det kan vara mer gynnsamt än plattor, speciellt om du vill ha en mängd olika färger och mönster. Det undviker också lägre arbetsbelastningar, och golvet kan användas snabbt. Våtromsvinyl betyder också att du inte behöver lägga ett membran, och det finns också mycket tid och pengar att spara. Skulle du senare vara så olycklig att uppleva läckage eller andra problem med fukt i badrummet, upptäcks det snabbare under vinyl än kakel.

Den nostalgiska kossetten har blivit populär igen, och det är en självklarhet när du vill ha ett klassiskt uttryck som detta.

Målat gamla väggplattor

Badrums Bänkskivor är en bekväm och enkel lösning finns i många hem och redecorating ett badrum kan faktiskt måla dem. Detta är en rimlig och enkel förnyelse av väggarna. Med ett maskeringsband från Jordanien är det möjligt att skapa egna mönster. Om du saknar idéer får du inspirationsark och mallar i färgbutiken. I det här fallet gjordes ett enda bandmönster med två bredder i färgen "Mörkgrå" från Jotun.

Läs också:

Varning för badrumsfläktar

Experter varnar mot badrumsfläktar. Mekaniska fläktar i badrummet få fukten snabbt efter en dusch, men de stänger naturlig ventilation vila ...

Rymlig bänkskiva erbjuder gott om arbete vikning och sorterings kläder, och med så många underskåp kan också försvåra stuva undan.

Eftersom inredningen var tvungen att skräddarsys, var det mycket att spara i att utforma det själv. Efter avslutat mål klipptes mdf-skivor av byggarna och sättade bara skrov ihop.Detta kräver självklart en bra arbetsritning och korrekt verktyg, men då är resten enkel. Skåpdörrarna är vitlackade och appliceras på överdrag med Jotuns dekorglas i pärlsilver. Den här skimrande effekten är en fin touch som skapar lite extra lyxkänsla.

En elegant Tivoli-radio i silver och utsökta doftljus för extra komfort.

En vanlig fullstor spegel blir en ny vit ram, gjord av profilerade listor. Den här har också en överdel med pärlemor. Skyddshjulen med spegeldörrar kommer från IKEA.

Läs också:

Överväg du att använda IKEAs köksskåp i badrummet?

Det bör hållas i åtanke, enligt experterna. Här förklarar de varför.

Badkar på fötterna

Gammalt, robust bad med fötter är relativt lätt att hitta annonserade online om du inte skulle ha turen att stå. Här är en kappa av rostfri primer och två lager svart emaljfärg. Det finns också många eleganta nybyggda modeller på marknaden.

Tack för råd och vägledning från Tarkett, Jotun, Comfort, Jernia, Maxbo och Badehuset.

Kostnader
 • Den nostalgiska stilen betonas av vackra blandare från Oras. Inskriften Hot and Cold karaktäriserar både dusch och handfat.
  Spegelskåp, Vättern, från IKEA (NOK 350 pr. Stk) 2450 £
 • Golv, Vattentät, Tarkett (£ 200 per m2) £ 1600
 • tvättställsblandare, Retro, från Oras £ 1840
 • MDF plattor och remsor £ 1600
 • Paint £ 1500
 • Underdel, Trevi, från Porsgrund Bad £ 1450
 • Kar och dusch fixtur, Retro från Oras £ 4260
 • WC, Heritage NZ 6100
 • Div . Produkter från Bathhouse 3000 NOK
 • Summa 23 800 kronor

ADVERT

Mest populära