All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Köket - i hjärtat av stugan

Familiehytta kännetecknas av att ha levt ett tag, något både färg och gulnat träslöjd vittnade. Inte minst, köket brukade laga och koka, helst på spisen och vedspis. Dessutom har du många lös och nödvändiga föremål på ett kök - den här stugan är inget undantag. Hela intrycket var ganska hackig, med massor av knutar, både på tak, väggar, golv och kök, och det var svårt för ögonen att hitta en plats att vila.

färger

Här kokta det en hel del mat, och nu går de iväg på uppdrag med extra spänning!

Familjen kom dock överens om att en förändring måste inträffa och att de inte ville ha ett vitt liv. Stugan ligger i en terräng med både berg, skidbackar och vegetation nära, och därför var det naturligt att låta naturliga färger bestämma färgpaletten.

Kökets inredning har en grön färg från mosen och ändrat sin fulla karaktär. Väggarna var målade i en varm vit färg och matsalarna fick samma. Nu skapar de en lätt motvikt till den mörka bord, som infördes med möbler olja på bordsskivan och svart färg med oljelasur underrede. Hörnbägaren behandlades som bordet och blev plötsligt mycket synlig och nästan ett litet smycke där det hängde. Tygerna erbjuder tyg och varma färger till de lackerade ytorna.

Ett tystare liv

Trevlig inställning för en skiva bröd efter skit.

Det råder ingen tvekan om att atmosfären i detta rum nu är mycket tystare än den var. Ymse strukturer, textilier och trä utgör en bra blandning. Olika saker har tagits bort eller samlats, vilket också påverkar helhetsintrycket. De som har turen att leva med det helt förvandlade köket är mycket nöjda och förlorar konsten att laga mat med stor entusiasm!

Lätt och mysig atmosfär. Svarta handen är tuffa för lätta väggar och stolar.

ADVERT

Mest populära