All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Kök - öppen och ljus

Här hade husägare redan beställt köksmöbler innan interiørkonsulentvirksomhet Ellen Skifjeld kom in i bilden. Men det skulle visa sig att inte hjälpa till med problem.

- Inredningen är okej, försäkrar Ellen, den har fronter i en elegant grå färg och inredning med rena, rena linjer. De krökta stålhandtagen skiljer sig åt i förhållande till knutarna i det gamla köket.

Tillsammans med stållampor och avdragsugnar har rummet nu fått en snygg ungdomlig industriell utseende.

Ett val som är bra inom termen "ung och frisk" - precis som ägarna önskade.

Helhet - helhet - en hel

- Dessa är de tre viktigaste faktorerna när jag bygga en inre betonar Ellen fortsätter:

- Tillsammans med rivningen av väggen som vetter mot entrén är det just den helhetstänkande som gör att köket nu fungerar dubbelt så mycket som tidigare. Väggarna i korridoren och köket har samma färg, taken är identiska och golvet flyter obruten genom de två rummen. När garderobsutrymme dessutom har förlängts med ett av förrätter tidigare nischer har fyllts med skåp som har dörrar som går tillsammans med de andra köksluckor, är hela fullbordas.

Bakgrundsbakgrund

För att skapa en extra visuell spänning i det nya köket lanserade Ellen tanken på att skapa en fondsvägg. Bara förnuftigt tillfälle var fönsterväggen i slutet av rummet, bredvid matbordet.

Detta var mycket väl mottaget av husägare så snart tapeten i breda vertikala ränder hade färger som matchade väggar och interiör förresten. Plötsligt hade rummet en helt ny dimension, och med komplementära hissar var det allt perfekt. För att ytterligare förbättra välfärdsfaktorn var en återvunnen klassisk fåtölj med spikade armstöd isningen över i-ett i matsalen.

I grunden hade golvet en parkett som inte kunde uppfattas som ung eller frisk. Genom att fortsätta ingångs keramiska, gråmålade kakel i köket har rummet en helt förändrad känsla och en helt annan rumsfaktor.

- Vi kunde säkert ha valt en annan typ av golv, försäkrar Ellen, utan att skapa en integration av olika material och färger, skulle jag fortsatte något av entréplan i köket. Ett sätt att göra detta är att låta de keramiska plattorna fungera som en inramning av ett annat golv, såsom parkett, laminat, vinyl, linoleum eller gummi.

Över köksbänken

Väggstycket mellan köksbänken och de främsta skåpen är viktigt för vår visuella uppfattning om ett kök. Dessutom är det en yta som måste ha en yta som är praktisk att leva med i vardagen.

I det här fallet, att de nödvändiga husägare investera i keramiska plattor, men inte på de färgade sorter, varvat plats display dekorativa plattor med motiv frukt och grönsaker.Nej, här gick interiörkonsulten till en lösning med rektangulära rektangulära plattor, som fick gå vidare till taket där öppningen mellan överkåpan tillåter.

ADVERT

Mest populära