All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

De rika rätter

När Miele uppmanar media att visas i den lilla exklusiva köksspecialist Kvänums möten naturligtvis pressen uppåt. Men det var inte bara god mat och tal som lockade publiken, även Mieles nya och lyxiga kaffebryggare och ångbåt vederbörligen presenterade.

Ånggenerator

Om du tror att gas eller induktion är den hetaste i köket marknaden nu, har du inte varit efter timme: Nu är det nämligen ångande i spisen som är nästa stora grej bland dem som gillar att sticka ut en aning.

Enligt Miele ger ångande både hälsosammare och godare mat, en rejäl påstående, naturligtvis, men det ser elegant, vi håller verkligen med det. För oss med 10 tummar, är det också lämpligt att den har automatisk meny matlagning. Här anger du helt enkelt vilka ingredienser som ska användas på displayen, och sedan gör ångkokaren resten. Briljant, men det kostar också.

Priset på GD 4080 startar drygt 12 000, beroende på vilken variant du väljer.

geniala tillverkare

De hetaste nyheterna från Miele var dock deras helautomatiska kaffemaskin CVA 4060 med kvarn för kaffebönor och funktion ånga till mjölk, som verkligen förde fram leenden med oss ​​fetare journalister.

En timerfunktion garanterar också att kaffet är klart när du går in i köket på morgonen.

Du får mer information och bra bilder av Mieles nya produkter på vår systerpublikation dingz. nej

Psst: dingz. nej förutsätter bredband och en skärmupplösning på minst 1280 pixlar bredd!

ADVERT

Mest populära