All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Iron Man stryk skjortor för dig

" ... mest av allt vi missar Crisp känslan stärkta, färsk rök bomull. Varje presshylsor, berättar Gud, hvermann och de som bryr sig bryr sig om det - vi bröt faktiskt t-skjortan. "

Det låter väldigt enkelt. Ta en nyvasket och fuktig skjorta, häng den på Siemens Iron Man 'Iron Man'. Du har 15 minuter att ta en dusch, spela Playstation eller vad du vill, och tips, tröjan är torr och ny.

Det gick inte bra. Iron Man måste testas.

Se video längre ner i artikeln

Användarvänlighet

Iron Man kommer med mycket enkla och raka instruktioner. Ett stort häfte av förberedelse och bakgrund, samt två sidor med tydliga illustrationer. Här är det bra att göra ett allvarligt misstag. Men små fel har å andra sidan inget att göra med instruktionerna. Det finns en hel del spetsfundigheter är helt rätt, och du måste vara pinling korrekt, att det inte bör vara veck och rynkor, speciellt i kragen, under armarna, och längst ner på skjortan.

De första tiderna vi försöker kämpar vi lite. Det blir så mycket problem att vi tar hand om att tänka att det har varit snabbare att stryka skjortan. Men när vi får ett tecken (och det tar inte så många skjortor, som omkring tre) är det överraskande snabbt.

är i morgon kylskåp

Program

Typisk nybörjarmisstag, som är svåra att undvika, även om man vänjer sig maskinen: Kragen rätt att få några konstiga hack, medan vi fick det på skjortan till vänster. Foto: Per Ervland Visa mer

Det här är en sak för pojkar. Och det är inte för att de är genetiskt avsedda att använda ett järn. Eller låtsas, för den delen. Men för det bästa är klassiska herrskjortor. Med krypa hela vägen ner och ärmar som kan knäppas upp. För provet stod vi optimistiskt upp med en stor väska med lockiga kläder, men det visade sig att det inte fungerade bra för de minsta storlekarna. Inverterade skjortor gjorde det inte helt orört tills åtdragningsmöjligheterna var för låga för en vanlig damskjorta. Blusar och klänningar som bara har en knut på toppen går inte heller. Och kinakrage-skjortor fick vi aldrig sitta helt.

En del av detta var givetvis i användarmanualen. Så det gick inte, vi kan inte skylla på Iron Man för, men vi noterar att tillämpningsområdet är begränsat till husets mästare.

Intelligent kylskåp

Resultat

Motion gör mästare. Vi fick ett väsen i början, vilket innebar att de första skjortorna inte skulle imponera på en framtida man, på något annat sätt än den faktiska gimmicken var kul. Resultatet var initialt ganska nedslående: Sällsynt "hak" i skjorta halsband, krullning under armarna, skrynkelse längst ner i skjortan.

När vi verkligen får turnen på Iron Man blir resultatet mycket bättre.Men om du inte är helt exakt på millimeteren (smör på köttis) kommer det att finnas en liten bit i skjortkragen. Vi kommer inte heller att vara helt nöjda med bullret. Den nedre kanten curled upp lite, försökte räta längs vägen, och det var lite rynk under armarna. Men när det sägs, blir det skrynkligt så snart vi tar på oss våra kläder.

Men mest av allt saknar vi den galna känslan av styv, nystickad bomull. Och pressen i ärmarna, säger Gud, folket och de som bryr sig om det - att vi faktiskt bröt skjortan.

Denna spis fixar biffen - jämn

Slutsats

Ingen lägger barn i ett hörn. Men vi har en känsla av att det här är där Ironman kommer att hamna efter att nyhetsintresset är över. När du vill strama upp med en ny skjorta vill du bara ha den nya styvheten, inte en skjorta som känns som att den bara kom ur torken.

Du spenderar många skjortor som inte behöver se 100% perfekt, så det är värt investeringen. För järn kostar man, eh, skjorta. Just nu kan du köpa den på Elprice. nej och elgiganten. nej för knappt 10 000 kronor. Kanske är en skjorta prenumeration eller tio saken istället?

ADVERT

Mest populära