All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Framtida inredningstrender inte "made in China"

Idar Stenvold har under många år haft ett nära samarbete med de inre marknaderna i Norge och Skandinavien, både detaljhandel och leverantörssidan, och nu berättar om några tydliga nya trender i våra köpmönster.

- I generationer före oss har människor varit angelägna om att ta hand om saker och saker av god kvalitet har bevarats i generationer. Vi håller på att komma tillbaka dit, tro Stensvold.

parlamenten skall ha ett mervärde

Pure & Original producerar rentvå och "krita färg", som glider rakt in i nuvarande trenden bilden.

Genom sitt arbete som internationell varumärkeschef för Pure & Original färg, har han ingående kunskap om de europeiska marknaderna, särskilt holländska och övertygade om att vad han ser nu i andra länder kommer att sprida sig till andra delar av massorna i norge

- De flesta kommer nu veta mer om vad de lägger på bordet eller målar på sina väggar. Var kommer saker från? Följer den en historia med produkten? Är det värt att ta hand om framtida generationer? Vi vill ha mer kvalitet och är villiga att betala för det, han pinnar.

Varumärken som baserar sin verksamhet på att kopiera de mer kända designersna, förlorade enligt Stensvolds långa terräng.

- Det räcker inte längre att porslin vas är stor, kommer det säkert vara färgat för hand och har en känd varumärke som Kähler, Wik & Walsøe och andra välkända skandinaviska varumärken med bra historia och mervärde, fortsatte han.

Varför är det så?

Vi köper bunader och konst som aldrig tidigare, och både unga och gamla vill skapa sin egen historia.

- Vi vill vara stolta över vad vi har i våra hem och vi skulle vilja visa dig produkter som kommer att pågå länge, och du skulle vilja ärva. Vi köper därför mindre ofta men dyrare. Och vi vill ha personlig service, säger Idar Stensvold.

I linje med utvecklingen av återvinning, Sy om kläder och en växande fokus på bakning, han har stort förtroende för gamla karriärer för personlig service, skräddare och skomakare, kommer också att få ett uppsving. Och medan online shopping kursen har kommit, gillar han att slå en "lokal nischaffär" som ett viktigt komplement till de stora krafterna på marknaden.

- Vi måste fråga oss, vill vi att framtidens interiör och inspirationsbutik ska vara Coop Obs Bygg? , avslutar han retoriskt

ADVERT

Mest populära