All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Förbränningstoalett

< 999> Ägare av förbränningstoalett

Antal svar: 135

1. Har haft utopi i genomsnitt: 4, 6 år. Den äldsta är 13 år och den yngste är en månad.

2. Ägarna av denna typ hyttedo tror att det var relativt lätt att installera det själv, i genomsnitt svarade 1, 9, där en är löjligt enkelt och 5 var nästan omöjligt.

3. De flesta tycker att utoe är lätt att använda och rena. I genomsnitt var poängen 1, 9 där 1 var löjligt enkelt och 5 var nästan omöjligt.

4. De flesta stugaägare är nästan inte störda av luktar inne i toaletten. I genomsnitt var det 1, 5 var 1 aldrig och 5 är hela tiden.

5. En genomsnittlig uppfattning om att göra är väldigt lätt att tömma. Klippet här landade vid 1, 5.

6. 2, 3 var det avsnitt där kabinägarna svarade på krävande inspektion och underhåll av toaletten. 1 är aldrig och 5 är två gånger om året.

Vi fick 135 svar från ägare av denna typ av stuga tält. De flesta är nöjda.

Leverantören Cinderella är dominerande; Totalt 114 av dem som svarade på undersökningen har en förbrännings toalett från denna tillverkare. Därefter kommer Incinolet 20 svaren och endast en användare är innehavare av en förbränningstoalett från Mulltoa. Sistnämnda valde vi att inte presentera i förbränningsprovtestet eftersom inga kommentarer lämnades till kabinen. Produkten skiljer sig inte från de andra när det gäller de frågor som besvarades. När det gäller svar från stugägare som har en förbränningsugn toalett i Askungen, har vi beslutat att dela upp dem i fyra olika kategorier: Cinderella, Cinderella Gas- och Cinderella på el. Tillverkaren har två olika modeller som körs: Cinderella Comfort och Cinderella Classic. Eftersom fem av de svar vi fick inte säga något om den specifika modellen som körs på el, har vi valt att presentera svaren under samma kategori; Cinderella på makten.

Det fanns också mindre än 91 enligt Cinderella som produktnamn, utan att ange om de har en modell som kan köras på gas eller el. Vi har därför valt att presentera alla svar i en separat kategori som vi heter Cinderella.

Ägarna har varit i stugan i nästan fem år. Alla användare av förbrännings toaletten tycker att det var ganska om att installera. De flesta säger att de har installerat det själv, medan ett litet antal skriver att toaletten installerades när de köpte stugan eller att de har fått en professionell för att installera förbränningstoalett för dem.

De allra flesta verkar förbränningstoalett är enkel att använda, och det luckor lite. De flesta tycker att det är ganska medium att rengöra, medan vissa tycker att det är lite komplicerat att tömma.

Anledningen till detta är att b-L en skrivare:. - Ofullständig förbränning trots upprepad tjänsten

- Det är inte komplicerat men tidskrävande.Det behöver tre till fyra rundor skölj och diet för att göra skålen ren.

- I princip bör det vara enkelt, men med barn i huset eller gästerna måste dränera dagligen. Annars riskerar du att det strömmar över och bortom golvet. Toalösningen ökar min stressnivå och vi behöver byta ut det med en Snurredass.

Cinderella hyttedo

Det finns många som är nöjda med förbrännings toaletten från denna tillverkare.

Användarna skriver att det är lätt att använda när du har lite av det och att det har ökat bekvämligheten i din stuga. Att toaletten tar upp lite utrymme och att toaletten är luktfri, vissa människor är också positiva. Andra positiva kommentarer är att det är hygieniskt och kräver bara ett hål i ventilationsväggen. "Vi har ett toalettsystem i kabinen som är perfekt för oss. Det är Toaletten lätt att hålla ren och vi Sipper bark och sånt."

"Hade uthus innan, och jag beklagar bara var att jag inte köpa en Cinderella-förbränningstoalett före! "

Det finns emellertid några negativa återkopplingar i detta kabinettest.

De flesta nämner inte kabinens kapacitet, men några påpekar att de tycker att stugan är för liten när det finns många i stugan samtidigt. Dessutom den person som har upplevt mycket problem i förhållande till saker som har brutit och tjänsten vid stugdatumet. Att det har börjat brinna i doen är också något som nämns, och att avfallet ibland bränns i metallbehållaren. "Redan förra året var det problem med toaletten. Dörren skulle stänga efter besöket. Visade sig för service och massor av felsökning att toaletten inte tål fukt. Vi har haft en hel del problem med detta toaletter. En riktig mandagsdo", är en av den feedback vi har fått.

"Det var svårt att få tillräckligt bra dra förbränning fungerat som avsett. Toaletten började också att bränna med en öppen lucka ett par gånger i samband med barnets användning av det. Vi har nu bytt toalett Jets på grund av brandfaran och den dåliga förbränningen, "skriver en annan.

Endast återbetalning gäller. Kabinägaren anser att det är för dyrt med den här typen av stuguthyrning. De säger att det har varit mycket försiktigt med rengöring och användning, men att brännaren förstördes efter bara två år och att garantin inte längre var giltig. Det kostar dem mycket pengar och de tror att Cinderella-förbrännings toaletten inte är värt priset. Årsmodellen som de har är 2006 och det har blivit en dyr cab ride.

Cinderella Gas hyttedo

De tio stugägare som skriver att de har Cinderella Gas är i genomsnitt bara glad att de som inte klargör vilken typ av Cinderella de har vid stugan.

"Ett bra val och ingen lukt" är en av kommentarerna. En annan säger att de har haft kabinredskap i fem år och att det har fungerat smidigt. Av negativa anmärkningar är det speciellt arg under bränning som nämnts av de flesta. En liten hjärtesorg från en användare är att skåpet plötsligt kan meddela dig något fel utan att förstå varför eller hur felet inträffar: "Du kan ringa för hjälp, men inte på helgerna.Tjänsten på toaletten är i Oslo och väntetiden är cirka 14 dagar. Vår stuga ligger 25 kilometer bort, och du måste vara två för att demontera toaletten och densamma för att sätta tillbaka den på plats. Företaget som säljer denna produkt bör betygsätta anställda i butiker som säljer stugutrustning i distrikt där människor har stugor. Det är här att användningen av denna typ av toaletter".

Cinderella vid makten (Comfort, Classic och produkter anges som Askungen vid makten)

Ingen av svaren är särskilt slående från kommentarer som nämns i produkten Cinderella eller Cinderella gas. mest nämner att det är luktfri medan en del också nämna att det inte luktar något bränd. detsamma nämns när det gäller att ta liten plats, är det lätt att tömma och lätt att rengöra.

av negativa saker som nämns är . att den använder lite mycket makt och det blinkar för fel utan det verkligen är något fel är

Två tips nämns också. en är vikten av att följa instruktionerna för installation, särskilt med längden på avgasröret rekommenderas en tjänst på leverantör vart tredje år om det finns mycket i bruk,

och om det finns många tjejer som använder sig av toaletter med efterföljande mycket tissing rekommenderar kabinen ägare en utgåva med urinseparering. den andra tippnings är att man ska kunna komma in i luften genom golvet under toaletten själv. Detta beror på att personen tror att andra lösningar för luftning kommer att göra rummet golvkyld på vintern. Incinolet hyttedo

Flera av ägarna till en förbränningsanläggning toaletten av Incinolet avstod från att lämna synpunkter på stugan doen, men svaren som hänför sig till hur lätt det är att använda, rengöra och underhålla sticker ut jämfört med dem som har en Förbrännings toalett från Cinderella. De flesta har mer negativa saker att säga om incinolet; som lite ljud under brännings- och kylprocessen, fungerar det inte optimalt när det finns många som kommer att använda det under en längre tid och det är dålig förbränning. Bara en av de användare som äger denna typ av hytttur säger att det är bra.

"Toaletten fungerar inte när det blir så intensiv användning som hos oss. Sekt till tio personer under en lång tid med barnen så brinnande toalett hela dagen och det kan inte ta det.

Switched brännskador två gånger och nu rökbegränsning i tid och temperaturen har ersatt den med ett spinnväxel. " " Vi är inte riktigt nöjda med en hytt till det priset. "

ADVERT

Mest populära