All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Det viktiga verktyget

Borstar som rakar eller lämnar bakom sprickrande ränder, för små rullar som rullar eller färgrullar som inte håller färgen och strö över hela rummet. Det finns många potentiella irritationer i en renoveringsituation. Bra och rätt verktyg, å andra sidan, kommer att spara mycket tid och frustration, ge en bättre återhämtning och ett bättre slutresultat!

Välj Bra Paint Roller

Det finns stor skillnad i kvalitet på färgrullar! En bra målningsull har en vävnad som absorberar mycket färg som inte droppar eller strö, vilket ger en jämn och sammanhängande beläggning av färg. Priset är den bästa indikatorn om det är en bra eller dålig rulle. Styra bort från billiga uppsättningar av rulle, armband och badkar - du hittar de värsta färgrullarna!

Välj Korrigera Färgrulle

Välj rullen för ytan du vill måla och den mått du vill ha! Om du till exempel vill måla en dörr och vill ha en helt jämn överlappning, välj en kortärmad mikrofiberrulle. Det är gropen som bestämmer ytfinishen! Se översikt nedan:

. För extra hala ytor, som köksskåp, kylskåp, etc. Välj en filterduk med mycket kort gångjärn, ca 5 mm.

. För hala ytor, till exempel dörrar, möbler, lister etc. välj en mikrofiberrulle med kort gångjärn, ca. 8 mm.

. För panelbord, välj en mikrofiberrulle med ett gångjärn på ca. 12 mm.

. För släta ytor, såsom väggar, tak, golv etc. välj en garnrulle med ett gångjärn på ca. 12 mm.

. För grova ytor, såsom ofärkt trä, grov konsistensförlust eller för att skapa en väggstruktur, välj en långhårig rulle med ett gångjärn på ca 22 mm.

NB Kom ihåg att en rulle som är mycket lämplig för användning kan vara mycket olämplig för en annan!

Läs mer om rätt penselval på www. ifi. com

ADVERT

Mest populära