All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Den globala linoleum samling

Forbo Golv i Norge har en marknadsandel på ca. 70 procent här i landet på linoleum.

Golv Lösningar av linoleum är starkt kopplad till projektmarknaden, den offentliga miljön som sjukhus, skolor, kontor, köpcentra och i viss mån även i bostadsprojekt. Linoleum är en naturlig och mycket slitstarkt golv som kan pågå i årtionden med rätt behandling.

Forbo kom 2001 med sin stora Marmoleum Global 1-kollektion. På årets golvutställning Domotex i Hannover presenterade Forbo uppföljare Global 2, som under tiden 2004 kom också med insamlingsFärgStarka Grays.

Forbo har producerat linoleum i över 100 år, men Marmoleum global 2 är den mest kompletta samlingen när det gäller mönster, färger och funktioner. Huvudkollektionen delas igen in i olika designserier; Real, Dual, Vivace och Walton. En helt ny serie är det icke-marmorerade pianot.

Underhållskostnader på golvbeläggningar övergår snabbt till själva golvet, även med linoleum. På Global 2 samling Forbo har lanserat en ny toppskikt - Topshield - ett vattenbaserat yta bestående av en stark bas och ett toppskikt med hög motståndskraft mot nötning märken. Allt detta för att ännu bättre hålla en fin look.

ADVERT

Mest populära