All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgård just nu - Februari

En frusen landskap kan vara andlig vacker, men det är inte särskilt nådig mot trädgårdens grödor. Om det inte finns någon snö är det bättre för växterna att det finns något trädgårdsavfall i rabatterna för skydd mot frost.

Det är nu fåglarna är mest förtjusta att hänga ut automater, äpplen och andra godisar i träden. Det ger dem ett välbehövligt energitillskott.

Spring Fresh Pots

Uppdatera fönstret med blommande växter i pastellfärger och se ljus ut. Det ger en illusion av oss. Det kan finnas primers av olika färger, engelska pelargonia eller Saint Paulia i färger som vit, rosa eller blekblå. En av mina favoriter är primula. Trots dess törst blomstrar den länge. Att få lite vatten "släcker" omedelbar, men

stiger så snabbt som det har fått en klunk. Vanliga färger är vita, blåa och rosa. En annan skönhet av vårens känsla är hortensia, också lite törstig.

Green lök i burk

Ett alternativ till att sätta skära glödlampa blommor i en vas i stället sätta en burk färdig drivna lampor i fönstret eller på skrivbordet. Narcissuses ger inte bara en generös blomning, de luktar också av oss. När blomman är över kan du sätta burken med löken på en sval plats. När våren har tagit plats kan du gräva ner lökarna i trädgården och njuta av dem igen de närmaste åren. Detta kan göras med de flesta lökar i krukor, men hyacinter är lite tunn när de blommar igen ...

Se också:

Spring trädgårdsböcker

Spring trädgårdsböcker har något för alla, oavsett om du är ung eller gammal, gröna fingrar eller är bekvämt beläget.

Skäm bort dig själv

Njut av en bukett vårtulpaner en vas. Februari är månaden är det de flesta tulpanerna

att välja mellan. Blanda olika sorter med olika färger och former på blommorna. Det kan vara dubbelt, enkelt, papegoja och apelsinsirap. Ge stammen en ny snitt innan du sätter tulpanerna i vasen. Låt dem stå med papperet på och suga upp det kalla vattnet innan de arrangeras i vasen, då blir de längre. Blanda gärna i tulippanene med flera av vårens snittblommor eller kvistar (vårgyvel, forsynthia, körsbär etc.) som du har kört.

ADVERT

Mest populära