All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgården i oktober

1. Töm burkar och lådor och rengör dem så att de är redo för nästa säsong. Kanske behöver du lite nytt?

2. Rengör klackarna och komposten så att de bruna naglarna inte får bra vinterställen. Leta efter sniglar och ta bort dem.

3. Fortfarande kan du lägga pärlorna om marken är frostfri. Det är också spännande att köra ut glödlampor inuti.

4. Norge växer igen, städa upp i busk och buske. En liten motorsåg och en batteridriven front är användbara verktyg. Mala kvistarna i kompostkvarnen.

5. Plocka blommor och gör buketter som sprider skönhet och vacker doft inomhus. Har du mycket då ge bort och glida andra.

6. Spruta upp georgine nodulerna och förvara dem frostfritt till nästa år.

Dekorativa Korg

Pyntekorgene jag sådde i våras var stora buskar och de ser fram emot med vackra blommande tills frosten kommer. Fina buketter på bordet kommer att vara.

Nattefrost

Dahlias kan inte tolerera frost och bör vara på natten täckt med geotextil eller liknande, om du fortfarande vill njuta av deras blommor golvet. Krokarna måste smälta och hållas frostfria till nästa säsong.

Läs också:

Dessa rum bör alltid rengöra första

Vill du klar rengöring av de värsta och mest tråkiga rum först, så att du får mer motivation att fortsätta med resten av huset.

Håll värmen

Skörluften kan vara skarp, så klä dig. Gardengirl har denna snygga softshelljacka med fleecefoot, finns i storlekarna S-XXL

ADVERT

Mest populära