All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgården går somnar

Fröken av martagonliljen behöver ett gäng grader av kallt innan de kommer att gro.

De allra sista frönen i jorden

Många frön groddar inte om de inte har fångats i snö och kyla. Detta gäller till exempel för ryggradsdjur, iris, marijuana, ballflower, martagon lily och vallmo syster. Så fröna i krukor eller frölåda som du ställer ut i trädgården. Se till att de får både regn och snö och lägg lite mark och lämnar runt för skydd. På våren börjar du plantorna i krukor och på hösten kan du plantera de små plantorna i trädgården.

Ta hand om potten Om du fortfarande har krukor från sommaren med mark- och växtrester, måste du se dem tömma nu. Tvätta dem rena och placera dem på ett torrt ställe under taket. Du kan också lagra dem under en presenning. Substratet måste vara torrt och något upp från marken. Se till att krukorna är helt torra innan du lägger på locket.

Senaste Plantförsäljning

Har du tur kan du fortfarande hitta rester från skördetillverkningen på ditt lokala trädgårdscenter. Köp några vintergröna buskar och ett par glödlampor.

Plantera buskarna i rymliga frostskyddade burkar och sätt löken runt. På så sätt kan du dekorera dina ingångar på vintern. När lökarna blommar på våren blir det extra vackert.

Läs också:

För att dölja din TV

Ta bort TV: n från inredningen utan att ta bort TV-upplevelsen.

Fällning av träd November är en fin månad för avverkning av träd. Är det ett lövträ, är det lättare att arbeta med nu när bladen har fallit av. Nu finns det ingen blomma säng som kan brytas och det finns ett litet kaos i trädgården ett tag, det spelar ingen roll.

Men kom ihåg att det bara tar några minuter att fånga ett fullvuxet träd, det kan ta hundra år att få en ny. Så tänk på det innan du får motorsåg.

Fåglarna har ofta svårt på vintern och vi kan hjälpa dem med mat.

Mat för de små fåglarna Om du har äpplen igen från hösten kan du hänga dem till fågelmat. Annars är det dags att ställa in fågelbrädet för vintern. Förutom det faktum att det är trevligt med små frukostgäster utanför fönstret, är det också värdefull hjälp för fåglarna att hantera genom vintern.

Täckta spelautomater föredrar de gamla fågelstavarna. Då blir maten torr och ren. Se till att kaviteten är ren innan maten läggs ut så att bakterier och virus inte sprider sjukdom och död bland stamgästerna. Och kom ihåg att du först har börjat mata, du måste fortsätta till våren.

Läs också:

Ny Stressless® Legend

Legend är en ny soffa modeller Stressless® med justerbart ryggstöd.

Vinterdekoration

Om du vill ha en krans på tröskeln till jul eller som vinterdekoration på en grav, kan du hitta materialet i trädgården.Till exempel, om du har vintergröna växter som korn, tuja, einer, mahonia, kristen eller kyrkogård, kan du till och med göra en krans eller en dekorativ lövrosett. Underkläder för halm-, pil- eller oaskransar köps i både blomstermarknader och hobbybutiker.

ADVERT

Mest populära