All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Möbler tv kommer att älska

Den massiva tillströmningen av yt- och linje underbara tv i norska hem trots de flesta av oss fortfarande har TV placeras ovanpå densamma Den ledsna tv-bänken som vi använde när TV: n var över mätaren djupt.

Men det behöver det, naturligtvis inte att vara, och i dag visar vi dig de senaste hi-fi möbler som visades på årets hemmabio monter.

Smart och färgstarka

- Det finns en hel del heta färger och material i år, säger Lisa Thomas från Erard, när vi träffade henne på mässgolvet. Dessutom är det inte kommer att dölja det faktum att ett ökande antal tillverkare citerar miljöaspekt som ett försäljningsargument.

- Även vi är till exempel mycket nöjd med vår Whoopee-serien (se bildespesialen för exemplen), som inte bara kommer i otaliga hårda färgkombinationer, men som också är gjort av 100% återvinningsbart material. Dessa tabeller också kommer platt packas och monteras utan skruvar, perfekt för oss att sälja genom nätverk i Norge.

- Vi kan också erbjuda energispar via en enda knapp, säger Lisa Thomas innan hon ivrigt visar switch som bryter strömmen till de produkter som är kopplade till - och minskar därmed standby konsumtion.

Stereobox från Erard, märka mönstren.

Erard ger flera exempel på mönster, vi särskilt som provbilden.

Colorful är nyckelordet på Erard TV och stereo bänkar.

Den perfekta spelstolen? Inte långt, åtminstone om det kommer till Norge är det okänt.

Erard TV-enhet Whoopee, här i vitt med den geniala Eco-knappen i mitten. Det stänger av kraften hos alla produkter som är anslutna.

Världens största iPod Dock? Inte långt borta kanske, och gömd i skåpet hittar du självklart kraftfulla högtalare. Förstärkare och annan utrustning måste placeras i mitten.

iPod-docka från en annan vinkel

Erard TV-enhet Whoopee levereras omonterade och finns i otaliga färgkombinationer.

Luxor 2000 bänk från Jahnke & Elac är helt enkelt massiv (plats för 42 "TV inuti) och kräver nog ett stort vardagsrum för att komma till sin rätt.

Luxor 2000 bänk från Jahnke och Elac här i silver. kommer i otaliga färgkombinationer och alla luckor kan givetvis användas för lagring.

Erard TV-enhet Whoopee levereras omonterade och finns i otaliga färgkombinationer.

Sony TV stå med inbyggda högtalare är hittills inga nyheter, men det gör är fortfarande bra. Säljs på Sony Cent Clean

Fargeblind, då kanske du vill rådgöra med din flickvän först ...

Prisvärd klassiska tv-ställ från Erard, men fargekomboen drar upp.

Unknown meddelande det här, men spänstiga färger.

Vogels är stora på TV konsoler som kan fjärrstyras från sida till sida och i höjd. Många kan du även spara dina favoriter, så att mamma och pappa varje inställning beroende på soffan de kastar in.

Fåglar sett från baksidan.

Fjärrkontroll.

Men även Erard har naturligtvis motoriserade tv-bänkar. Detta växlar från sida till sida via fjärrkontrollen.

Erard TV Bench Whoopee kommer plattformad och levereras i otaliga färgkombinationer. Modellerna kan också utökas, här ser du den svarta modellen med ytterligare lagringsutrymmen på sidorna.

Tryck på bildspelet nedan för att se bilder från showen eller titta på videon längst ner!

Men Erard var självklart inte ensam, även Vogels firande 35-årsjubileum i år hade en bra ställning vid IFA-mässan.

Enkelt

- Trenden är att människor vill ha det enkelt och snyggt, säger Christina Green från Vogels. Det betyder att synlig kabeldragning är fin och TV-bänkar i full omfattning blir bara mer och mer populära.

Medan tv: n bara ska vändas sida vid sida, ska de nu sänkas och höjas, fortsätter Green. Några av modellerna har också en minnesfunktion som gör att den kommer ihåg de inställningar du har gjort.

Bekväm när mamma och pappa ändrar plats på soffan, med andra ord - och du får se hur det fungerar i videon nedan:

ADVERT

Mest populära