All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Det färdiga badet kommer

Det finns totalt åtta kompletta lösningar att välja mellan. Här ser vi Orient. (Foto: Ifö)

->

De nya badrumsmiljöerna från Ifö levereras kompletta, alla i en faktura. Denna utgåva heter Smart. (Foto: Ifö)

Färdigt kök har blivit en succé. Den största nordiska badrumsleverantören Ifö har inspirerat och lanserar nu alla badrumsmiljöer som en produkt, där du får alla produkter i en leverans och på en faktura.

- Om du vill uppdatera, eller köpa helt ny, finns det en djungel av möjligheter när det gäller badning. För många verkar detta vara en lång och tidskrävande process. Vi har tagit konsekvenserna av det, säger Karen Marcussen i Ifö.

Allt-i-ett-badrummen har en nationell premiär på årets Bygg Reis Deg, som börjar på Lillestrøm den 18 september.

Ansvar för rörmokare

De flesta slutar köpa lite här och lite när de borstar på badrummet. Samtidigt är badrummet oftast det dyraste rummet för huset att reparera om något går fel.

- Rörmokaren ansvarar för utförandet av jobbet, men om du upplever ett misstag med det interiör du köpt efteråt kan ansvarsplatsen vara en tråkig och besvärlig affär. Med de badrum vi lanserar nu är den professionella ansvarig för hela leveransen, säger Marcussen.

Allt från toalett, handfat, inredning, dusch, handtag, speglar och armaturer beställs i en order, levereras på en enda och betalas på en bill. Tegelplattor måste dock beställas för sig själva.

- Det är både tid och pengar att spara när du bara har en leverantör att hantera. Det är väldigt dåligt att vänta på en försenad duschkabin när rörmokaren slutligen bokas och på plats, säger Marcussen.

Läs också:

7 rörda saker på badrummet

Sju rörda saker som ger badrummet ett steg.

Inte trendig Norrmännen står högst upp i världen i renovering. Förutom köket är badrummet det rum vi spenderar mest pengar på. Därför får rummet också extra utrymme på Nordens största byggmässa, Bygg Reis Deg. Ifö presenterar sina åtta varianter av det nya badkonceptet, en av dem färdiga.

- Badrummen är designade av inredningsarkitekt och allt är i skandinaviskt ljusdesign som harmoniserar. Vi har valt att vara moderna, men inte trendiga. Ett badrum kommer att hålla i många år framöver, säger Marcussen.

Komponenterna i badrumsmiljön passar noggrant. Aluminiumprofiler finns kvar på flera ställen, på badrumsmöblerna finns de sötaste spåren som du hittar i linjerna på handtag och speglar, och så vidare.

- Det är en bra idé att på förhand veta hur ditt badrum kommer att se ut när det är klart. Det finns större risk att du inte kommer att bli nöjd med det hela om du måste hitta inredningen själv, säger Marcussen.

ADVERT

Mest populära