All egendom: trädgård, kök, inredning >> Energi

Den finaste julklappen till familjen och hemmet

Det finns frost i luften, skalan visar blå nummer och tiden som spenderas på agendan. Så vi är i den mest mysiga tiden på året, och vi kommer att spendera de kommande månaderna hemma med familj, vänner och mycket roligt. Nu är kaminen en av de viktigaste i hemmet, det är inte bara hemmets mest mysiga samlingspunkt och en viktig källa till värme - det spelar också en av huvudrollerna i julen!

Tyvärr är det inte alla eldstäder som tillgodoser alla punkter. Många norska hem har föråldrade eldstäder, som inte är så bra för inomhus- eller utomhusmiljöer som de borde ha varit. I så fall är eldstaden troligen inte särskilt effektiv under bränntiden eller värmen den ger, och har sannolikt en design som passar i tid eller med resten av hemmet interiör och stil.

Det är dags att ge hemmet och familjen årets finaste julklapp - en ny eldstad!

Ring jul med en levande eld i en helt ny eldstad. Foto: Contura.

Läs också:

För att väcka en mysig spis

Det är ett mycket bra företag i en het och sprakande öppen spis på kalla och mörka höstkvällar. Se hur vi byggt en vacker och väl fungerande spis i väggen!

Rätt spis för dig

Att köpa en eldstad är en investering som kommer att vara och vara lycklig i många år framöver. Därför är det klokt att bekanta sig med alla varianter som finns och hur de bäst passar dina behov och möjligheterna du har hemma.

Den lätta minimalistiska stilen är en av de hetaste på interiören. Få en elegant vit spis för att matcha ditt ljusa hem. Foto: Contura.

Vilka placeringsmöjligheter har du? Är kaminen din främsta källa till värme, eller är det den dyraste? Vill du ha en traditionell eldstad eller en fristående ugn? Och inte minst - vilken eldstad passar ditt hem medan den har en tidlös design som kommer att hålla i många år framöver? Det här är frågor som är viktiga när du köper en ny eldstad, och hos Contura får du både det urval och den hjälp du behöver för att hitta den perfekta spisen för dig och ditt hem!

Ett modernt hem med stora fönster och industriella uttryck kommer att få extra designfunktioner med en iögonfallande öppen spis med matchande detaljer. Foto: Contura.

Läs också:

Solenergi - förnuftig med andra energikällor

Det är möjligt att leta efter ett positivt utnyttjande av solenergi även i ett land som Norge.

Julkamin med öppen spis

Om du drömmer om en ny eldstad så att du kan få ut det mesta av jul, är det värt att börja redan. Kolla in möjligheterna hemma, det tillgängliga urvalet och kontakta Contura för hjälp och vägledning du behöver så att du kan få den perfekta spismonterade och redo att användas innan julgran börjar!

Börjar du nu, kan du få den nya spisen beställa och monterad före jul! Foto: Contura.

ADVERT

Mest populära