All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fokuserad familj

När barnfamiljen ska förnya är det många som bestämmer. Vanligtvis är det behovet av utrymme som väger tyngst för de vuxna. Vad vill du visa upp och vad vill du gömma? Vilka färger ska du använda? Barnen bestämmer också färger och gillar att ha några av sina egna saker i rummet. När du bor med barn kan du göra roligt och personligt utrymme med små, enkla knep. Familjen ville ha praktiska lagringslösningar utöver den befintliga skjutdörren. Enkel knagger hängde upp till barnen och den stora tavlan på dörren var en framgång. Alla meddelanden, träningstider och telefonnummer finns där. Så här kommer du inte komma undan!

Målning

Målning är en rolig effekt i barnrummet, på korridoren eller i köket. Använd det som recept, telefonlista eller kanske för recept? Du säger nästan vad som helst; köksredskap, tallrikar, direkt på väggen eller på dörren. En annan spännande effekt är att måla på en gammal blomkruka!

Bordfärg är en speciell färg tillgänglig från färghandlaren. Denna färg kan användas på de flesta typer av substrat, men passar bäst på hala ytor. Substratet måste tvättas ordentligt med färgtvätt och jordas sedan. Applicera sedan målningen i 2-3 lager. Färgen är vattenbaserad och appliceras med rulle.

Trick ditt barn med en kram:

  • Häng knutarna i barnens höjd.
  • Bordfärg passar de flesta ytor. Här kan familjemedlemmar skriva meddelanden och noteringar.
  • Använd en korg vid ytterdörren för att lagra de saker barnen brukar oftast använda.
  • Barnens egna ritningar och konstverk hänger på väggen.

ADVERT

Mest populära