All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Experter: Hur kommer du att möblera på hösten

- Det händer inte så mycket dramatiskt i höst, men det finns helt klart vissa tendenser som förstärker sig själva, och andra försvagas, säger färgexpert Dagny Thurmann-Hoelseth, som är creative director Colorful Norge.

Yellow, saffran, senap, vinrött, ljusblå färger som "flyter" och ocean gröna toner kommer vi att se en hel del under hösten, vanligtvis i graderingar. Färgen "Graig" - som är en blandning av beige och grått - är också stark, liksom den något varmare variant "taupe". Kombinationen svart och vitt fortsätter att locka, vilket särskilt ses i danska hem.

Naturmaterial

När det gäller material går det mycket i det naturliga; läder, läder och olika metaller med guld i spetsen. En annan populär funktion i inredningen är den gamla spegeln med svarta fläckar på spegelytan. Men vad är högst på listan över många nordsjön just nu, det är marmor.

- Marmor är väldigt populär just nu, särskilt i köket och på badrummet. På 1980-talet var marmor också en hit i det inre, men det förvandlades gulare i utseendet och kombinerat det med mässing, är det inte tillämplig nu. Idag finns det en renare term som gäller ", säger Tale Henningsen, färgdesigner i Nordsjön.

Läs också:

Har du upprättat en budget för året?

Med en budget är du bättre rustad att möta de ekonomiska utmaningar som året medför. Vi visar dig hur du gör det.

Enligt Dagny Thurmann-Hoelseth med färgglada kan beskriva i höst trender i det inre enligt följande:

Här är ett exempel på användning av graderade färger på väggen.

1. Nya färger

Dagny: "Den mest spännande trend som fortsätter att öka, människor sina förbindelser med färgerna förändras Vi hör det ofta i våra butiker, 'Jag är så trött på den vita / beige / grå väggar!'.. vi önskar oss tillbaka till de färger vi har haft en så stark relation och det känns för många, både befriande och härligt att få färska nyanser på väggarna "

Se även:.

Finans tips för julruschen

Hur du handskas du julgran utan att tömma din plånbok helt.

2. Golvet

Dagny: "Vi har nästan gått igenom en golv revolution under de senaste säsongerna, och skifta från trestavig golv till ekgolv att enstaviga i en mängd nyanser har gått snabbare än någon annan i branschen hade förutspått."

3. Flera metaller

Dagny "De heta metaller såsom mässing, koppar, guld och mässing fortfarande ökar i popularitet, och lägger till interiören lite skvätt av glamour, dekadens och atmosfär"

4. Olika stilar

Dagny: "More börjar bryta sig ur den traditionella stilen riktningar och blanda som önskat Dyrt, billiga, nya, gamla, minimalistisk och maximalistiska blandas över en låga skor..Du är mer oroad över att komma runt med saker du älskar och som har en mening, istället för att passa in i en mall eller en titt. "

Läs också:

Konsumentekonomi sju råd <999

5. Det borde vara personligt

Dagny: "Vi är inte längre så oroade över hur grannen har det hemma och gör val baserat på egna preferenser. Hemmet kommer mer och mer att symbolisera dig som person och det är svårt att få till om alla har samma färger och saker. "

Det är inte konstigt vad alla andra säger, bara bland stilar!

Kombinationen av svart

Färgen "taupe" med en gammal spegel.

Fler färger i inredningen är en av de hetaste hetaste trenderna.

ADVERT

Mest populära