All egendom: trädgård, kök, inredning >> Rengöring

Suddgummi bort repor iPad och kan användas som en fläckborttagnings

Fläckborttagning tillhör de flesta bostadsägarnas ordinarie verksamhet, och de är många lösningar som kan användas för att ta bort fläckar. Även en valnöt kan användas vid fläckavlägsnande.

Men du kanske inte vet att suddgummi har egenskaper som gör det till en bra platsavlägsare?

Eftersom det bland annat är borttagning av skomakare på trägolv.

- Utgångspunkten är radergummit avsedd att avlägsna blyertsmarkeringarna, men det är känt att under många år bland annat tillbringat suddgummi för att ta bort streck på golvet, speciellt lämplig för golv med PVC-beläggning, förklarar Kim Jensen, VD Direktör för Staedtler Nordic AS, att klicka. nr.

- Normalt finns det en beläggning på toppen av de mest golvet, och då är det ofta en enkel process för att ta bort markeringarna med suddgummi, så länge det inte dras ned i beläggningen eller trä, för då kan du inte ta bort den. Därför är det viktigt att vara medveten om att suddgummi inte är en panacea.

Repor i en iPad

Tvätta dusch med citron

Webbplatsen eHow har publicerat en instruktionsvideo där de använder ett suddgummi för att fjrne repa glaset på en iPad. Genom att montera suddgummorn i längdriktningen på ripet bör det vara möjligt att ta bort ripet.

De har dock en förutsättning att du måste vara beredd att stanna ett tag, och de säger också att det skulle vara meningsfullt att överväga att låta scratch vara där om det inte är besvärande.

ADVERT

Mest populära