All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Utrustning som gör fyrhjulsdrift ostoppbar

För att kalla dig självhjälp när du kör bil i vildmarken måste man vidta försiktighetsåtgärder. Det omfattar inte två hjul, nödsäkring och däckspray för att komma ur håriga situationer.

För den äventyrliga

Fler och fler av oss föredrar bilar med fyrhjulsdrift. Det har mycket att göra med att vi känner oss trygga, oavsett vad vi är. Men några av oss gillar att testa gränserna. Till exempel, om du äger en Toyota Land Cruiser, en Land Rover Defender eller Suzuki Jeep, är det inte en vanlig vägväg för att tillfredsställa den äventyrliga ära. Men innan du går in i arvingen med donationen kan det vara bra att ta en titt på dessa saker:

1. DETTA kallar jag ett däck!

Med dessa däck du inte kommer att fastna med den första ... Foto: Pit Bull Däck Visa mer

Om det är något som vi alla vet på någon nivå, är det att stadsjeepar är helt onödiga 364 dagar om året . Men det är coolt! Så varför inte ta en hel ut? Det finns en hel del hjul med hjul som du kan montera för din SUV, vilket totalt förstör allt körglädje, men ser helt rå ut. Vad sägs om dessa bergsklättringshjul? Du behöver bara göra några justeringar för att klämma fast dem på din ASX ...

Pit Bull Rocker Däck - Pris: Från 3000 NOK

www. pitbulltires. com

---------------------------------------------- -----------

2. Hänger i en tunn tråd

Om du stöter på denna godhet mot kufangeren, kan du dra 5, 4 ton ur gräsken utan att håna. Foto: Varna industrier Visa mer

Efter att ha tittat på Top Gears Bolivia Special Episode, önskade alla i redaktionsteamet vinsch. Och då spelar det ingen roll med en liten filsäck: om det är så borde det vara! Vi låter därför med "The Big Daddy", en Warn Endurance 12. 0 som kan rita upp till 5, 4 ton (!). Systemet, med luftkyld elmotor och 24 meter stålspunnen tråd väger 45 kilo.

Warn Endurance 12. 0 - Pris: 9000 NOK

www. varna. com

---------------------------------------------- -----------

3. Long-range air

Vid punktering eller instanser där lufttrycket ska ändras för optimal trafik är luftkompressorn alfa omega. Foto: Smittybilt Automotive Visa mer

När du fastnar, även om däcken är heta, blockeras diffen och intentionerna är bra, det finns fortfarande ett knep du kan använda. Men då är det viktigt att ha utrustningen i ordning. Genom att släppa lite luft kan du öka däckens greppförmåga, men du måste också få tillbaka luften i däcket. Med denna kompressor är alla problem löst!

Smittybilt Air Compressor - Pris: Om 700 NOK

www.Smittybilt. com

---------------------------------------------- -----------

4. Här är bara en lapp!

Även om däcket multipliceras, kan du fortsätta resan vidare med den här uppsättningen. Åtminstone om det är bra för handarbete ... Foto: PowerTank Visa mer

Med den här utrustningslistan kan du inte sluta. Inte ens när däcket luktar, för då drar du bara ut denna patch set, speciellt gjord för användning på terräng. Här har du själv-vulkaniserande pluggar, verktyg, knivar, smörjmedel, tryckmätare och jämn sömnad om flänsen är för stor.

Reparationssats för däcktank - Pris: Om 250 kr

www. 4x4groupbuy. com

---------------------------------------------- -----------

5. Vem sa att CO2 var bara farligt?

Med bilens utlopp pumpas denna cylinder upp och höjer bilen från marken. Visa mer

Detta är ett genialt sätt att dra nytta av de förorenande avgaserna. Denna uppblåsbara jackan ska vara den regelbundna tornet på alla terrängförare. Koppla bara in slangen i röret, sätt motorn i viloläge och låt avgasen göra jobbet. Vips - Bilen är upptagen och däcket kan bytas ut i ett svep!

Maxi Avgasjacka - Pris: ca 1500 kr

www. Stor. camel4x4. com

ADVERT

Mest populära