All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Matplats förnyades

gulnade ytor varvat med en massa grenar var i grund och botten, i köket på lodge som ligger vid skogsbrynet. Ägarna ville ha ett ljusare, fräschare liv, inte minst för matsalen, som är brännpunkten för familjen. Med fokus på återanvändning behålls matbord och stolar - men i ny kostym.

De ljusgröna väggarna står väl i det nya vita köket. Golv och bänkskiva lägger till de hårda föremålen.

Resultatet är att familjen nu har ett ljust, öppet rum med målade panel och mörka golv. Taket är vitt, medan väggarna har en ljusgrön ton tagen direkt från naturen. Som ett fluffigt motvikt de ljusa ytorna, golvet tjärat brun golv olja matt lack på toppen. Med oljan som är transparent och bevarar trästrukturen, levereras rummet med ett rustikt element.

Bord och stol före.

Matbordet nymålade ram i samma färg som stolarna, som också har en ny funktion. Gardinerna är färgade i gröna färger med sirapens utdrag. TV: n och halvväggen bakom den var tvungen att ge till fördel för en modern vedeldad spis, där elden kan ses från alla håll. Med väggen borta blev rummet öppet och uppfattat som förstorat.

Ett ljust och inbjudande rum med tufft och rustikt golv.

ADVERT

Mest populära