All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Djävulen finns i detaljerna

Lyxigt. Enkelt. Naturligtvis. Smart. Kramade en handfull Swarovski kristaller.

I år presenterar europeiska möbelproducenter årets nyheter på ett av Europas största möbelmässor i Köln, IMM Köln.

Stora specialerbjudanden

Några av produkterna släpps denna vecka medan andra inte är på marknaden om några månader. Vi har också ritat några möbler från förra året, vilket fortfarande är högklassigt, och några klassiker vi inte tror kommer att gå ut ur mode med den första.

International

Stolen Forest från Weishaeupl.

Foto: IMM Cologne: Hitguide 2008 Visa mer

Djävulen finns i detaljerna

 1. smygtitt på våren möbler News

Omkring 1 300 tillverkare visa upp sina möbler för mer än 150 000 besökare de knappa veckan utställningsföremål , från 14 till 20 januari. Ett antal norska möbeltillverkare, är närvarande Jærstolen axel Vary (tidigare del av däcket), Hødnebø, Sandvik ekorre Stordal - - och showcasen av norska möbler, Insidenorway.

Furniture Fair i Köln är främst intressant för dig eftersom ett antal norska återförsäljare är på mässan, plocka ut möbler som kommer till norska butikerna under våren.

De flesta nordiska tillverkare presenterar sina nyheter på mässan i Stockholm, men traditionellt hålla ett antal tillverkare i den största nyheten om den stora möbelmässan i Milano i april.

Exklusiv

När vi tittar på nyheterna och trenderna från Köln är det tydligt att vi är i ekonomiska återhämtningstider. Exklusiv, lyxig och detaljerad detalj går igen.

tyska trendanalytiker har samlat de viktigaste trenderna i årets mässa i en 120-sidor lång guide som du kan ladda ner här, och här (det är så lång att den måste delas i två), men om det känns lite vilda sidan presenterar vi här en kort sammanfattning av årets trender:

Exquisite

detaljerna är genomarbetade, dekorativa och smart - som multi-purpose möbler eller möbler som lätt kan vikas och stuvas undan.

Cheap? Tyska Bretz tar lyxkonceptet lite längre än vad vi är vana vid i norr. >> Mer möbler nyheter mer

Se också:

 • Snart intelligenta klädskåp

Lyx haute couture

en uppgång exklusiv kvalitet möbler ett nytt uppsving. Men några av de möbler som visas är alltför prickiga för även nya norrmän. Vi vill framhäva miljöaspekten för att köpa kvalitetsprodukter som håller på. Lämna oss för guld- och Swarovski-kristallkristaller på sittmöblerna, men ge oss gärna vårt flätande läder i hundra år. Paralleller är fortfarande dragna till trender på catwalken, och hur många klä upp sina hem i det sista skriket.

Se också:

 • Christian Lacroix 'möbelkollektion för La Redoute
 • möbler du inte har råd att

Haute Design

möbelformgivare är de nya modedesigners, eller kanske rockstjärnor.Namn som Philippe Starck, Ron Arad och Marcel Wanders kanske inte på allas läppar ännu - men allt fler är orolig som ritade möbler, inte bara som har producerat dem.

DinSide rekommenderar att du tar en titt på Karim Rashids möbler, rosa nörd hämnd

Boiling Konst

Smart detalj med dolda uttag diskbänk från Schulte Design // www. DinSide. com / php / konst. php? id = 504.162 ">>> Fler nyheter mer

Köket är fortfarande skjuts framåt som en av husets främsta rummet och fokusområden, och du har råd, det är en härlig tid att möblera ditt kök på mer intelligenta lösningar -. och design är

Curly med kompakta kök

 • Smart design

Vårens möbelnyheter är fyllda med tekniska funktioner som man inte kan se vid första anblicken. det inte

se teknisk, men den som söker finner dolda lösningar och inte minst, möblerna i smarta nya material. Läs mer om

kommande material

 • den fyra stora

anses det att de fyra viktigaste möbel mässor för den norska marknaden, Köln (januari), Stockholm (februari);. Milano (april) och London (september)

Dessutom finns det en mängd olika trendmässor, som en present och inredning på Lillestrøm.

DinSide Bolig kommer tillbaka med fler möbler och interiörnyheter i framtiden. Första mässan vi besöker 2008 är present- och inredningsmässan på Lillestrøm den 24 januari. Källa och foto: IMM Köln / tillverkare

Nyheter:

Poinsettia fattade eld
 1. för att uppdatera den gamla byrå
 2. En liten geometrisk mirakel
 3. - världens sexigaste hotellrum
 4. Check Din färgvisning
 5. Betydande stolen Macan är en kopia
ADVERT

Mest populära