All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Desktop fick nytt liv

Hur man gör:

Tvätta av skrivbordet och borsta alla ytor med sandpapper. Bordsskivan måste slipas ordentligt med sandpapper (så att ytan blir grov) för att göra bakgrunden sitter. Damm bordet så att det inte finns något släppmedel kvar. Applicera tapeter till något annat än bordplattan. Låt det torka. Sedan måla två kappor med oljemaling för att täcka färgen.

Mäta och skära till en tapeter. Den ska vara tillräckligt stor för att täcka skrivbordets kanter. Sedan rulla på tapeter lim. Ta med tapeten tillsammans och låt det ligga och svälja i några minuter. Bakgrund bordplattan och släta ut med en tapetborste. Att klippa upp hörnen gör det lättare att sitta runt hela kanten. Låt det torka över natten. Måla bordsskivan ett par gånger med ett möbel för att göra det hållbart.

Skrivbordet bestod av en liten bokhylla på sidan, med plats för anteckningsblock och viktiga böcker. Mäta hur mycket hyllan du kan ta emot. Fall av en lista bite till framsidan och två sidostänger plus en botten. Lägg bitarna med sandpapper. Lim och spik ihop hyllan. Låt det torka. Sparkla nagelhålen igen och borsta dem med sandpapper. Sedan baserar du den med en häftig bakgrund och ger den två lager oljemålning. Borra hål från insidan av skrivbordet och dra åt boghylla.

FÖRE: Skrivbordet kastades och stolen hittades på loppmarknaden.

Läs också:

Paint Rollers - så väljer du rätt

Hur man väljer rätt roller för uppgiften när redecorating inomhus.

Grunden är viktigt för att få en vacker finish: Först en kappa vidhäftnings anledning, då två lager av oljefärg - då resultatet är bra. Se till att färgen torkar mellan varje kappa och att allt smutsdamm tas bort.

Med en rimlig vila från tapeterbutiken var bordsskivan både frisk och hållbar. Vi använde pappersbandet som fick två kapplack efter limet torkades.

AFTER: Vi målade stolen vit och med den nymålade skrivbordsunderlägget hade vi plötsligt en mysig arbetskrok!

ADVERT

Mest populära