All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Färger kommer

- Det finns ingen tvekan om att färgerna kommer. Alla trendbyråer och interna experter är överens. Men det är länge sedan du slutade tala om en dom riktning mot trenden image, säger Bjorg Owren, Man. Director IFI. nr.

Enligt ifi. Nej, det handlar om att skapa din egen stil och använda färgerna som passar dig. Måla inte väggarna röda eller möblerna gröna bara för att det är en trendfärg, hitta den färg som passar dig mest och att du vill leva bra med.

- Du måste förlita dig på din egen mage och dömd mage. Det finns ingen fasit. Människor måste våga spela och förlora, uppmuntrar Owren.

Få inspiration i miljön

Naturen har länge varit en viktig inspirationskälla för interiören, och så kan det fortfarande vara.

- Gatorna i Milano och New York är spännande ställen att hitta inspiration, men man kan lika gärna ta en promenad ut, gå långsamt och observera färger och kompositioner i naturen. Det finns några fantastiska färgförändringar i naturen, bara för att lägga märke till dem och helst tala om dem. På så sätt blir vi bättre bekanta med våra egna preferenser och säkrare när vi väljer färg. Jag tror starkt att det är hälsosamt både för sinne och hud ", säger Owren.

Inredningstidningar är fantastiska inspirerande källor, och är utmärkta verktyg när du vill ha impulser och idéer. Men för att kopiera bladen är slavisk mer en reservlösning.

- Hela tanken är att använda de färger som är lämpliga för ens eget. Då går det inte att gå till grannen eller en flickvän och kopiera sin stil. Det som är rätt för dem är inte nödvändigtvis rätt för dig. Färgerna är personliga, avslutar hon.

ADVERT

Mest populära