All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Måla återförsäljare som levererat kunder

I Stokkamyrveien 3A Sandnes är D. Nysted. En traditionell färghandel som har pågått i 70 år och har blivit en term i distriktet. Tidigare i år öppnade familjen Nysted dörren till sin helt nya butik, bara 200 meter från den gamla.

LÄS OCKSÅ: Mål färgverksamheten.

Generation Store

Asle Nysted är tredje generationens färghandlare. Fara Audun och hans bror Kristian tog över efter sin far. Audun arbetar för närvarande med ordförande, och tillsammans med sin son Asle driver han familjeföretaget med 75 anställda och egen hantverksavdelning.

Säljaren allt för alla

trampade på: Butiken är vackert dekorerad med prover av allt från golv, handskar och draperier. "Vårt begrepp är att vi säljer allt för alla. Vi gör ingen åtskillnad mellan hantverkaren och konsumenten, säger Asle Nysted "> trampade på.. Butiken är vackert dekorerad med prover av allt från golv, handskar och draperier - Vårt koncept är att vi säljer allt till alla vi. skiljer inte mellan hantverkare och konsument, säger Asle Nysted

-. Vårt mål är att skapa en butik som kunderna behöver en plats där hantverkare och individer kan träffas, utbyta erfarenheter och få inspiration Därför investerar vi i en levande.. butiksmiljö där alla kan köpa allt. Vi tar bort förra skillnad mellan hantverkare och konsumenter, och ser till att visa fler objekt i butiken, säger Audun Nysted.

Sol i Sandnes

det måste finnas många objekt i butiken. och sist mix måste agera . Vi valde också att ha kassan en bit in i butiken så att människor kan lätt få inspiration innan de betalar, säger Asle tillägger att de säljer en hel del av golv och skuggning

-. det är alltid soligt i Sandnes, ler han.

LÄS OCKSÅ: Stäng solen med gardiner.

mjukt stämnings: På andra våningen i Nysted s tapeter, gardiner och solskydd "> mjukt stämnings. På andra våningen i Nysted s tapeter, gardiner och solskydd.

Trivs bäst ensam

UTSTÄLLNING i moln: I D. Nysted har utställning utan att använda golvyta. Därför har de valt en ny lösning. Utställningen kan vi ändra snabbt och enkelt, säger Asle Nysted "> UTSTÄLLNING i moln.. I D. Nysted har utställning utan att använda golvyta därför de har valt en ny lösning utställningen, vi kan. förändras snabbt och enkelt, säger Asle Nysted

Nysted har valt att stå utan kedja tillhörighet Far och son tror att det är lättare att anpassa sig till marknaden på egen hand

-... det är viktigt att uppmärksamma i klassen saker hända snabbt.. vi måste hela tiden fokusera på vad kunderna behöver och vi tror är rätt Därför känner vi friare i förhållande till kampanjer och informationsflödet i det förflutna har vi arbetat med och rdquo;.. Köp online - få store & rdquo ;.Det har blivit en succé, säger de.

Kunskapsläge

Asle är oroad över att butiken kommer att vara tillgänglig så mycket som möjligt. Därför satsar de mycket på webben.

- Alla artiklar som vi har i webbutiken ingår också i den fysiska butiken. Nätet måste spela laget med affären och motsatsen. Det råder ingen tvekan om att målarehandlare måste ta mer uppsikt över teknik i framtiden. Jag tror också att de som bygger på kunskap kommer att överleva. Vi lever under mottot & rdquo; Vår kunskap är din garanti & rdquo; säger han.

ADVERT

Mest populära