All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Julklappar du ihågkommen för

1. iPad 2 tablett

Tablet är den nya pappan. Det är dåligt och det finns bra tabletter. De senare är de få, men ett av de allra bästa kan hittas här: iPad 2. Samsungs nya Galaxy tablett kan ha bättre skärm, Sonys infraröd fjärrkontroll, men användarupplevelsen är fortfarande Apples tablet kommer att gälla. Det är standard som alla mäts mot. Försök dig själv. Sätt en iPad i din mormors eller första klassens varv och märk hur snabbt både den gamla och den nya generationen fixar det. Det är användbarhet det. Och för en julklapp.

Från $ 3,890

www. äpple. com / nej / ipad

2. Fiio E11

Se också:

Duka för nyårsfest

Cover för nyårsfest med säsongs is och frost som inspiration.

Bärbar Hörlursförstärkare

Öronproppens bra hörlurar ökar. Tyvärr kan inte alla smartphones köra dem tillräckligt bra och spela tillräckligt högt. Då är Fiios lilla hörlursförstärkare enastående. Det blåser nytt liv i dina hörlurar, vilket ger dig direkt ljud för dina pengar. Fiios hörlursförstärkare finns i flera storlekar, det här är både billigt och bra, och den rena turboen för lågpower-smartphones på ljudutgången.

798 NOK

Soundcare. com

3. Hähnel UniPal II Universal Laddare

Läs också:

Trevligt för påsk - utan gul?

Även om gul är traditionellt påskens färg, får den dekorera med andra färger.

Vi har alla upplevt det. Man måste packa en för var och en att ta med. Med Hähnels smarta universalladdare behöver du bara den här. Det laddar upp de flesta av Li-ion och Ni-MH-batterierna från 3, 6 till 7, 4V, som bland annat används bland annat på kameror. Men också laddningsbara AA- och AAA-batterier - och du kan ladda från cigarettändaruttaget i bilen med en medföljande adapter. Det kan också ladda din iPhone. Allt du behöver göra är att placera batteriet på de justerbara kontaktpunkterna och vänta tills batteriet laddas. Det blir inte lättare.

Pris: ca 400 NOK

Focusnordic. com

4. Lowepro Photo Sport 200AW fotostick

De flesta förpackningar med kamerautrustning i en vanlig väska. Inte undra på att de ofta har bättre bärkomfort än en fotoväska. US Lowepro har förstått poängen, och gjorde en ryggsäck med plats för en hel del utrustning, men också varma kläder, packade och vandring utrustning. Och det är väldigt bekvämt att bära. Jogging, cykling eller skidåkning. Foto Sport finns i två storlekar. 200AW är den största av de två väderväskorna och har sitt eget stoppade rum med kompression för fotokontrollern, regnrock, utrymme för dricksystem, eget rum för gångredskap och festpråmar för ännu mer utrustning. Vi skulle tro att den perfekta torso för aktiva fotografer.

Läs också:

Fun plantskola

Barnens rum är rummet i huset där det verkligen är tillåtet att hämta lekfulla och yster i det inre.

Pris: £ 1,995

Focusnordic. com

5. Bang & Olufsen BeoSound 8

Stunning ljud docka För dem som vill tillbringa julen bonus en extra hård bunt, Bang & Olufsens första iPod-docka kan vara ett alternativ. Beosound 8 är mycket implementerad både i design och ljudkvalitet, och kan användas med både iPhone och iPad samt vanliga iPads. BeoSound 8 har utbytbara högtalare fronter, så att du kan välja färger som passar både humör och inredning. Förutom standard vit och svart finns det en mängd kraftfulla färger som röd, silver, gul och orange.

Pris: 7.995 NOK

bang-olufsen. com

6. Sonos Play: 3 trådlösa högtalare

Musik över hela huset

Finns det någon som kan trådlöst ljud, det är Sonos. Årets nyheter från amerikanerna är Play: 3, en komplett högtalare med trådlös ljudanslutning.

Med detta i vardagsrummet kan du spela musik direkt från din dator eller genom Spotify (kräver Premium-konto på $ 99 / månad). Genom att lägga till fler Play: 3-högtalare kan du i princip ha trådlös musik i hela huset. Musikuppspelningen är lätt med Sonos egna Controller App, som lanserades i år i sin egen iPad-version. Absolut chef!

Pris: £ 2.398

hifiklubben. com

7. Philips Fidelio AS851:

Dockningshögtalare för Android-telefoner

Medan iPod-användare har tusentals kompatibla ljudprodukter att välja mellan har Android-användare hittills inte haft några alternativ för musikuppspelning. Anledningen är en saknad standard för platsen för mikro USB-anslutningen som används på olika Android-mobiler. Detta har Philips nu ansluten universell anslutning, vilket gör att nästan alla Android-baserade mobiler kan anslutas till högtalaren med både musikuppspelning och laddning. Med sin ovala design ger Fidelio AS851 ett snyggt intryck, och Philips digitala ljudteknik säkerställer exakt ljud med rik bas. Den inbyggda förstärkaren levererar 30 W RMS total effekt. En mindre och billigare modell med batteridrift, AS351, finns också tillgänglig.

Pris: ca 1500 kr

Philips. com

8. Samsung UE46D6505

Smart 3DTV

En djärv TV är den ultimata julklapp för hela familjen, och tack vare den hårda konkurrensen, priserna blir relativt behagligt även för en bra TV. Samsungs lekker 6-serien finns i flera storlekar, men är extraordinär i 46-tums eller större. Det är elegant och diskret i utseende, erbjuder avancerade funktioner och inte minst en LCD-LED-bildpanel med bra bildkvalitet. Du kan titta på verkliga 3D-filmer, eller spela YouTube, Facebook och filmuthyrning online via Samsung Smart Portal. Kom bara ihåg att köpa tillräckligt med 3D-glasögon för hela familjen.

Pris: ca 10 000 kr

Samsung. com

9. Spotify Premium

Obegränsad musik

För den intresserade musiken vill du ge bort något trevligt att lyssna på, men det kan vara svårt att välja rätt skiva.Det är lättare att ge bort en prenumeration på Spotify, så mottagaren kan spela vad han vill. Premium-abonnemanget innebär inte bara att du inte behöver annonsera, men du får bättre ljudkvalitet och kan lyssna på din mobil även utan anslutning. Presentkort är tillgängliga från 1 månad upp till ett år. (AE)

99-1. 188 NOK

www. spotify. com

10. Bang & Olufsen EarSet 3i

Designad Headset

Den modemedveten stadsstaden kan verkligen inte föreställa sig något billigt plastavfall runt nacken. Som headset för din iPhone kan Bang & Olufsens snygga hörlurar med inbyggd mikrofon passa såväl som en knapp som enkelt växlar mellan musik och telefonsamtal. De har också ljuddämpning som filtrerar bort störande bakgrundsbrus så att du alltid hör ljudet så klart som möjligt. (AE)

1. 750 NOK

www. bang-Olufsen. com

11. Kodak Pulse W730S

Trådlösa bilder

En fotoram med en fin bild av barnen är en uppskattad julklapp till mormor och farfar. Ännu roligare är att ge bort en digital fotoram med massor av bilder. Och det här ansluts också online så att det kan visa foton från Facebook. Du vet aldrig vilka nya spännande bilder som kommer att visas på skärmen och de kan uppdateras dagligen. Kodak Pulse testades bäst i årets stora fotokonkurrens. (AE)

1. 200 NOK

www. Kodak. com

12. Dlink Boxee Box

Smidig film och musik

Att ha en äldre TV utan nätverk är det enklaste sättet att få en modern smart TV för att ansluta en mediaspelare. Och bäst just nu är Boxee Box. Den samlar filmer, tv-program och musik från internet och din egen samling, packar dem och visar dem snyggt på TV: n så att du kan välja från fjärrkontrollen. Den senaste uppdateringen stöder nu Spotify och AirPlay från iOS-enheter. (AE)

1. 800 NOK

www. Dlink. nej

Denna artikel är uppdelad i delar, de två sista delarna publiceras 15. 12. och 22. 12.

Läs 24 julklappar på ljud och bild

ADVERT

Mest populära