All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

De bästa tricksna för att hänga ut

När jul närmar sig är det nästan obligatoriskt att hänga blixthandskar för att verkligen skapa julstämning.

Men som de flesta har upplevt är det inte så lätt att hänga upp ljusen.

Vi har därför samlat några knep så att det blir lättare att hänga upp ljuset i år.

Så här hänger du lätt ut lamporna

1. Ska du dekorera huset, och inte bara en buske, ska du skriva ut en bild av ditt hus. Dra sedan dina ögon på var lamporna ska hänga, så att du kan se den för dig.

2. Mäta hur många meter blixt du behöver, och ta lite extra längd för att se till att den inte är för kort. Tyvärr finns det inga kryphål för mätningen, så ta bara åt måttbandet.

Skriv ned dimensionerna på ritningen så att du kan styra dem. Om du behöver strömuttag kan du använda en vattentät förlängning med extra plugg för utomhusbruk.

  • 10 underbara sätt att ljusa på trädgården under vintermånaderna

3. Överväg att investera i fjärrstyrd belysning så att du tänder ljusen medan du är i. Du kommer att vara särskilt nöjd när kylan sätter in.

4. Om du vill hänga ljuskällor längs taket kan du överväga om du ska installera små stål- eller plasthakar några meter från varandra. Det gör också jobbet enklare de närmaste åren. Om lyktorna sitter längs racketen kan du använda klipp eller klipp.

5. Om du har lampor på busken i trädgården, bestämmer bushens utseende vilken typ av ljus du ska använda. Om busken klipps, kan du kasta ett ljust nät över det. Om det är knappt trimmat eller ojämnt, är det en lycka till.

  • För att välja rätt utomhusljus för trädgården

6. Om du ska hänga på ett träd, undvik nysning runt varje gren. Istället häng länken från gren till gren som en girlander. Det ser bra ut och kräver mindre arbete.

Källa: Real Simple

Få mer smarta tips - Registrera dig för vårt nyhetsbrev här!

ADVERT

Mest populära