All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Den bästa bostadsområde query

Om du kommer till en show måste du först hitta en fri fastighet. Visa mer

[Vulnerable Item (NAV)]

På en hektisk dag råder ingen tvekan om att en bra sökmotor är ovärderlig hjälp för dem som är hemmajakt. En bra sökagent är nämligen - och behöver inte plöja

  • När du söker efter egendom på webben, kan du enkelt utesluta områden och prisklasser du inte är intresserad av vad du får är bara upp de alternativ som passar bäst för dig: Tidsbesparande Dagstidningar "ändlösa bostadsannonser på jakt efter drömhuset.
  • Mer information: Medan en tidningsannons bara ger dig en liten bild, adress och pris, ger en webbannons mycket mer information. Inte bara brukar du få fler bilder på fastigheten - ofta får du också hela utsikten, liksom priset på fastigheten. Således kan du enkelt hoppa över de hem du ser direkt är ointressant för dig.
Medan Tinde och Finn tidigare tidigare haft ett nästan monopol på hemsökningar, har de nu fått två spännande konkurrenter i Zett och Supersok. Frågan är naturligtvis om du som hemköpare behöver använda alla sökmotorer eller kan hantera en.

Klicka här för att se vem som var bäst!

Vi har letat efter detta

Alla sökande agenter låter dig välja mellan en enkel och avancerad sökning. Vi har bara använt den avancerade sökningen eftersom vi tycker att det här är den mest praktiska för dig på hemjakt: målet är att få en överblick över de egenskaper som är lämpliga för dig, inom den prisram du kan betala. Ju mer detaljerad sökningen är desto bättre. Då är det lämpligt att ställa in exakt prisintervall, sovrum och område.

Vi sökte efter ett radhus i Oslo, lägenhet i Bergen och hus i Tromsø. Och det första steget var att se om sökmotorerna hittade bostäderna som var till salu.

  • Klicka här för att se vilken sökmotor som har levererat flest resultat från våra sökkriterier
  • Eller klicka här för att gå till sammanfattning och slutsats

ADVERT

Mest populära