All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Bästa Aprils-författare

1. April är den enda dagen i år, du får skicka ett textmeddelande till din närmare att du nu befinner dig på ett sjukhus med en amputerad fot. Och dessutom är du gravid.

Du har noga läst tidningens aprildikt under de åren som passerat, och alltid vara stolt över dig (helt ensam!) Att artiklarna var bara skit.

Innan smartphoneens ursprung berättar datumet så fort du öppnar dina ögon på morgonen, kommentaren på Facebook eller den tid då tidningarna var den enda trovärdiga såg det ut och ofta att folk blev lurade av aprildikten. Vi har valt ut de vi minns bäst.

1. Laserskytten sköt en bil i två

År 1995 skrämde Adresseavisen folkens vatten genom att berätta om bilen som skars i två av polisens laservapen. Den journalist som skrev fallet hade hjälpt civilförsvaret att kappa en bil i två, medan polisen med glädje poserade bilden. Fallet fastnade på första sidan på morgonen den 1 april.

Ellen Woldseths offer fick efteråt fler stödutlåtanden från tidningens läsare.

Läs också: De trick som trick gästerna att tro att du kontrollerar allt

2. VHS-kassett comeback

I år meddelar BBC att VHS-kassetterna är på väg tillbaka till butikshyllorna.

Fler och fler människor föredrar det ursprungliga formatet, berättade för BBC Store-direktören, som visar trenden med vinylposter. Därför borde de nu möta marknaden genom att ladda om VHS-kassetter, så att kunderna kan se sina favoritfilmer i det söta och tidlösa VHS-formatet.

3. Bucket with Free Wine

En av de mest kända, norska aprildikten som verkligen lurade människor rullade runt, började på 1940-talet i Oslo.

Aftenposten kunde rapportera att Vinmonopol saknade flaskor och uppmanade därför människor att möta skopor om de ville ha gratis vin.

När Vinmonopolet öppnade på. 10.00 den morgonen var det långa köer utanför flera ställen i staden. Tyvärr var de törstiga kunderna tvungna att ta hem det tomma hemmet.

Läs också: Därför borde du ALDRIG använda q-tips

4. Destroyed Mayor

År 1988 tog två radiosändningar från Boston ett tag.

Medan borgmästaren satt i ett levande liv på ett flygplan rapporterade de på radion att planet hade kraschat och att deras kära borgmästare hade dött.

Rykten spred sig snabbt, och ingen fick tydligt få tag på borgmästaren. När han äntligen landade och staden fick veta att han fortfarande levde, blev radiovärdarna avfyrade.

5. Norska myndigheter letar efter en speciell talang

Det är ingen hemlighet att de flesta tycker att de är mer intelligenta än någon annan, och det var det som P4-radiokanalen utnyttjade 2015.

En grupp forskare från Universitetet i Oslo hade samlats Komponenter som till viss del blir ett helt hemskt ljud.Andra hör inte alls.

På grund av ljudens speciellt valda frekvenser hörde bara mycket intelligenta människor ljudet och uppmuntrades därför att registrera sig i P4s form. Hur många personer som faktiskt registrerade innan de insåg spöket är osäkra.

Läs också: Skapa en vertikal trädgård

6. Fall säkra barnskor

Enligt BMW kan du skydda ditt barn i framtiden med sina helt nya, högteknologiska och fallskyddade skor.

Tyvärr är det bara ett skämt.

Årets aprilsnarr från BMW var en lansering av ett par skor för barn under 3 år som kan reagera och stabilisera barnet så fort det faller.

7. Kapten Sabeltann får flytväst

Inte ens kända pirater släpper ut förbudet, Kristiansand Dyrepark skrev på sin hemsida 1 april förra året.

Zoo meddelade då att piratkapten Sabeltann skulle sejla med flytväst i framtiden som alla sjömän. Lyckligtvis kommer han att släppa bort den fruktansvärda orange västen ändå.

8. Färgglada gondoler

Traditionstroder är alla Venedigs gondoler (de romantiska båtarna som flyter på floderna) målade svarta eftersom de hedrar alla offer för den svarta döden som härjsade i Italien på 1300-talet.

Reaktionerna blev därför mycket och väldigt arg när tidningen Il Gazzetino Venezia tillkännagav den 1 april 1995 att gondolerna skulle målas i ljusa, ljusa färger. Inte bara det; De borde också ha roliga geometriska mönster och virvlar.

Tidningen skrev att beslutet fattades i kommunfullmäktige, eftersom fler turister hade klagat på gondolerens tråkiga svarta färg.

Läs också: Hur bra tvättar du symboler? Ta provet!

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära