All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Tricket är kontrasterande

- Det finns inte mycket att det, vissa småsaker i motsats till den övergripande bilden är förmodligen allt du behöver för att ge interiören pricken en! säger Bjørg Owren, kreativ ledare vid IFI. nr.

harmoniskt helhets

tefat framför accentuerar den trevliga tapeter och inredningsdetaljer, och färgerna är inte "växa tillsammans".

I dagens inre bild finns de dämpade färgtonerna och de mattytor som styr. Väggar, golv, möbler och textilier är vanliga i lugna färger - ofta ton-i-ton med varandra.

- Allt i rummet kan vara överens, men du känner fortfarande att något inte exakt matchar det du söker. Då är det oftast bristen på kontrast som är problemet, säger Owren.

Rescue att förstöra

För att bryta med "rätt" är ett bra tips, och är en viktig faktor när du skapar en bra palett för hemmet.

- Många människor är förmodligen lite rädd för att förstöra harmonin i rummet om du går utanför den planerade palett, men sanningen är att det är just dessa små naughty kontrast som belyser de återstående hela. Är all ton-i-ton eller i samma matta glansgrad, kommer man att finna att det inre "växa något jämfört med varandra", och det är inte vad vi vill uppnå, säger Owren.

En kraftfull färg som skär med resten av färgpaletten av black metal och blanka ytor är alla instrument som ger rummet som extra dimension du vill ha.

- Prova upp det! Kanske är det en orange stol, en svart skål eller ett glänsande bord som är precis vad du behöver, Owren tips.

Orange bordet och den gula pudden kontrasterar starkt med de blå tonerna, men hjälper till att göra rummet mer intressant.

ADVERT

Mest populära