All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

12 Bästa begagnade bilar

Urvalet är stort, nätet överflödar spännande begagnade bilar. Men det är lätt att göra misstag! Lyckligtvis finns det råd, Autofils bilspecialister! Här i redaktionen har vi satt ner och kommit till den här ultimata bruksräkningen. Här är drömbilarna för dig som verkar vara lika bra som nya!

För alla bekvämligheter som vi har brutit ner listan i följande kategorier ...

3 prisklasser:

- 150 000 kr

- 300 000 kr

- 500 000 kr

4 kategorier: < 999> - Estate

- MPV

- SUV

- Sportscar

det bästa av under 150 000

Kombi: Volkswagen Passat

Foto: Autofil mer

i konkurrens mot Ford Mondeo och Toyota Avensis, tror vi VW Passat är det bäst använda köpet i den här bilstationen. Sober inredning, många variationer och till och med goda egenskaper. Det här är bilen "alla" har, men det finns ingenting minus - tvärtom. Passat är modern och ser bra ut, det går bra, rymden är rymlig och det urval du kan välja är enormt. Till det här priset är det också tillgängligt med fyrhjulsdrift.

Välj detta:

2, 0 TDI 4Motion Highline (möjligen 2, 0 TDI DSG). PLUS:

Bra utrymme, trevligt att köra, stort urval och många val.

MINUS:

Bundet till tråkigt. VARNING:

Elektroniska felmeddelanden, handbroms, bromsar och färgstöd. 1983 veteraner: Fullt begagnade bilar till 1000 kronor om året!

MPV: Mitsubishi Grandis

Foto: Espen Stensrud / Autofil mer

Här har vi en locka en sjusitsig som används för att gå under radarn för de flesta. Grandis är enormt rymlig utan att se ut som den eller ha färdigheter som en buss. Detta ger bra komfort och hög japansk kvalitet till ett lågt pris. Observera att den är tillgänglig med sex och sju platser. Den senare är bäst i pris, medan

sex-sitsen har fulla sittplatser på baksidan.

Välj detta:

Grandis 2, 0 Di-D Instyle PLUS:

Smarta design, bra valuta för pengarna. MINUS:

Svagt ljus, lite hård plast. PASS:

Rust. SUV: Subaru Forester

Foto: Autofil Visa mer

Förare av denna generation är lägre än traditionella SUV. Den är hållbar som en Volvo 240, har överlägsen tillgänglighet och är en trogen arbetshäst. Om du går till en lite äldre version får du den med en gromgas turbo. Subaru är ganska oproblematiska bilar. Fast och enkelt byggt, permanent 4x4 och lite

fel. Titta på löpande turbo-kopior och rost.

Välj detta:

Forester 2, 0 XT PLUS:

Fast och tal. MINUS:

Mjuk och spartansk inredning. VARNING:

Ljusfel, koppling och rost. Här är de bästa begagnade bilarna med 4x4!

sportbil: Mazda MX-5

Foto: Bild Visa mer

Legenden har en lika enkelt recept som genial lätt, lekfull hantering och bakhjulsdrift. Tredje generationen är nu inom räckhåll för denna pris och det ger dig mycket körglädje i kombination med oproblematiska bilinnehåll. Under 2006 kom generationen, som nu är tillgänglig från mindre än 150 000,. Roligt, enkelt och

problemfri två-sits utan tak.

Välj detta:

MX-5 1, 8 PLUS:

Spela topless toseter. MINUS:

Ljudnivå, täthet. OBS:

Körs i inredning och broms, kontrollera locket för läckage. Det bästa av under 300 000

Wagon: Mercedes E-klass

Mercedes E-klass med 212-kaross är en klar Autofil favorit. Nu är det faktiskt tillgängliga för i 300 000 ... Foto: Autofil mer

Det är nästan omöjligt att tro, men E-klass kommer under 2009 är nu tillgänglig för mindre än 300 fläckar. Detta är en super-bekväm långdistans med plats för hela kyrkan. Var noga med att få rätt utrustningspaket - till exempel. Avantgarde. Lyxig och tysk kvalitet i gott skick! 695 liter bagage släcker E-klassen och det finns inga stationsvagnar som slog till. Perfekt för långa resor med komfort, hållbarhet och kvalitetsupplevelse.

Välj detta:

E 220 CDI Avantgarde PLUS:

Lyxigt, bekvämt och rymligt. MINUS:

Taxi stämpel, dyr i drift. PASS ON:

Injektionsdysor på de första modellerna, vattenpumpen, den automatiska lådan och hyllan. Kontrollera vad du får för din gamla bil!

MPV: Ford S-Max

Foto: Espen Stensrud / Autofil mer

S-Max sätta en ny standard för kjørefølese i klassen när det kom.

En autofil favorit för småbarn som gillar att köra bil samtidigt som det ger gott om utrymme och hög flexibilitet. Den har sålts i antal och finns i många varianter och med olika motorer. Styra bort från de första åren och undvika stängsel!

Välj detta:

2, 0 TDCi Titanium aut. PLUS:

Körning och praktisk. MINUS:

Tillförlitlighet på tidiga problem. OBSERVERA

måla skador efter rack, spricka lack främre motorhuv, framfjädring och olika detaljrufs. SUV: Hyundai ix35

Vill du ha en SUV, får du knappast mer pengar än med det här! Modellen kom så sent som 2010 och bilarna har fortfarande garantitid kvar på sina 5-åriga avtal. Premium-utgåvan är välutrustad och är ett mycket bra köp! Ix35 är fortfarande som färskvaror att regna. Därför finns det lite felrapportering på bilarna. Paketet

är ett bra alternativ till till exempel Honda CR-V och VW Tiguan.

Välj här:

2, 0 CRDi 4WD Premium PLUS:

Mycket SUV för pengarna. MINUS:

Inte enastående detaljfinish. FÖRSIKTIGT:

Fel i kollisionsstyrning, motor som plötsligt skär. Sportbil: Nissan 350Z

Foto: Autofil Visa mer

350Z bär ankar nästan 40 år tillbaka.Sportbilen är litenbror till GT-R och erbjuder mycket fart och roligt för mindre pengar. Det är lätt att köra, har god kvalitet och en tuff design och sticker ut väl i trafik. Köregenskaper är huvudfokus för 350Z och det ger dig körglädje i hinken. Urvalet är begränsat, men priserna snygga och kvaliteten är mycket bra.

Välj detta:

350Z (endast modell) PLUS:

Fullblods sportbil till ett överkomligt pris. MINUS:

Lite fast inuti. PASS ON:

Koppling och bromsar samt fläckig lack på lackerad plast. Det bästa under 500 000

Wagon: Audi A6 Avant

Foto: Autofil mer

sista generationen A6 kom under två år sedan, och knappt ett år gamla bilar är tillgängliga för mindre än en halv miljon. Det är modernare, lyxigt, sportigt och tekniskt avancerat än någonsin. Dessutom är A6 billigare än BMW och Mercedes-konkurrenterna.

En fördel för begagnade bilkunder! Alternativlistan är lång och omfattande, så det kräver att du ställer in det som du borde ha.

Välj detta:

Avant 2, 0 TDI S-Line PLUS:

Stor och elegant. MINUS:

Kostsam och viss högvärdesförlust. PASS:

Preliminärt litet känt fel. MPV: VW Sharan

Foto: Espen Stensrud / Autofil mer

Good plats för sju vuxna är sällsynt, men det du faktiskt komma hit. Lyckligtvis ser framstegets kvalitetsproblem att lysa med sin frånvaro. Föregångarens livslängd varade och stod med trubbigt ägande och mängder av misstag. Men i 2010 liknade den nya Sharan mer en personbil med skjutdörrar och blev större, bättre, finare, mer omfattande och genomförd. I serien av ganska tråkiga familjemedlemmar är detta lite annorlunda.

Välj detta:

2, 0 TDI 4Motion med rätt utrustningspaket. PLUS:

Personbil med bussutrymme. Lätt brus. MINUS:

Mjuk utan tillbehör. PASS:

Inget känt fel än. SUV: BMW X5

Foto: Autofil mer

X5 är stor och tung, men har dynamik och körsätt som en mycket mindre och snyggare bil. Det är bara ett snobbed och rymligt rum med upp till sju platser. Det är en favorit i klassen, inte långt bakom Porsche Cayenne. Dieselmotorn är stark och nu får du lyx SUV-inspelningsbar! 08 modeller är nu tillgängliga för en halv miljon. Korrekt utrustning är avgörande för ytterligare förlust av värde; Active Management, Adaptive Drive, M-paket, etc. Här är mycket att komma in innan du väljer.

Välj detta:

3, 0 DA. Trevligt med sport / M-paket. PLUS:

Extremt välskött och kvalitets känsla. MINUS:

Djur i drift. OBS:

Kontrollera all elektronik, allt i skärm och knyckande inredning. Sportbil: Porsche 911

Foto: Arkivfoto Visa mer

Legenden om sportbilar blir aldrig fel! Med 911 vet du vad du får och det är imponerande prestanda, solid kvalitet, starkt rykte och nu ett mycket överkomligt pris. De flesta jämförbara konkurrenter blir snabbt mycket dyrare.Vissa bilar kan delvis drivas. 996 karosseriet är dyrare än föregångaren 993. Konsultera med din bil innan du köper. Fyrhjulsdriften C4 kan vara ett coolt köp.

Välj detta:

Carrera 4 996-ansiktslyftning efter 2001. PLUS:

Snabb och solid. MINUS:

Lumsk i kritiska körsituationer. VARNING:

Bromsar, kullager och andra i chassit, oljeläckage och inre knivar.

ADVERT

Mest populära