All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Textur ersätter lång lugg

Trend bild för mattor är uppenbar. Mattorna har gått från att vara ögat i rummet för att harmonisera och blanda in - för att bli mer av en diskret bakgrund än ett scenspel!

Den extremt långa huven är borta och ersatt med låga, kortklippta mattor där textur och textur är mycket viktigare än glitter och gallerfärger och mönster.

Naturliga material

Idag filtar antingen platt vävda eller lågt skurna, eller givna mönster av prickar, rattar, fingrar, tvinnade trådar, pärlor eller blommor. Materialen är huvudsakligen matt, vanligtvis i naturmaterial som ull och ullfilt, ibland blandad med lite linne.

Färgerna följer den viktigaste trenden riktningar med några nyktra elegant i olika grå och beige toner, desto mer lekfulla färgglada mattor, inslag av romantik och hantverk, retro inspirerade grafiska mönster och material, samt djur mönster och färger ofta från den afrikanska faunan.

Många gånger försöker mattor imitera något i naturen: ett träd, en ros, en sten satt tid, smårullestein etc. och kommer att vara glad över att se verkliga och hemlagad ut - alla mycket långt från det tidiga uppsättning av högteknologiska filtar.

Soft sten

Många gånger försöker mattor imitera något i naturen: ett träd, en ros, en sten satt tid, smårullestein etc. och kommer att vara glad över att se verkliga och hemlagad ut - alla mycket långt från det tidiga inställningen high-tech filtar.

ADVERT

Mest populära