All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tyger med solskydd och regnskydd

Allt material som ska användas utomhus bör produceras eller bearbetas för att klara den extra belastning väder och föroreningar. För att få snygga textilier år efter år är det viktigt att de har både en hög grad av ljusmotstånd och att de är vattenavvisande. Ta dem in eller under taket på natten eller när det är stort regn, blir de ännu längre.

Beräknad för användning

Flera tillverkare har egna samlingar av utomhustextilier som behandlas för grov användning. De ytbehandlade textilierna är inte avsedda att motstå nederbörd, men tålar lite kaffe, juice eller regn. Detta kommer att pärla på ytan, där det snabbt kan torkas bort. Textilierna har ett bra skydd mot UV-strålar, och grön Apple-produkter från UV Pro Outdoor levereras till exempel med en fem års garanti mot blekning.

Green Apple har egna utomhussamlingar som tål en picknick.

Skyddspray

Sprutning av dina textilier med impregnering hjälper dig att spela mer roligt och roligt. Dessa textilier är från Linwood / Intag.

Den stora majoriteten av inkomst stilar kan mycket väl användas utomhus för ett spel med ett tätskikt spray. Sedan kan textilierna användas på samma sätt som utomhustextilier. Men undvika att ta med ömtåliga tyger som siden och vissa typer av viskos ut och observera att behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum för att bibehålla effekten. Kontrollera om det är dags för en ny impregnering att se om vattnet pearar på ytan.

ADVERT

Mest populära