All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Tyger som kan ta stryk

Allt material som används utomhus bör tillverkas eller behandlas för att klara de extra belastningarna på väder och förorening. För att få snygga textilier år efter år är det viktigt att de har både en hög grad av ljusmotstånd och att de är vattenavvisande. Ta dem in eller under taket på natten eller när det är stort regn, blir de ännu längre.

Motståndskraftig

Flera tillverkare har egna samlingar av utomhustextilier som behandlas för smidigare användning. Les Ombres är en av de olika utomhusstilarna i samlingen "Outdoor Indoor" från Houlès. Textilierna är gjorda av viskosgarn som kan tvättas med grön tvål vid en temperatur upp till 60 ° C. Dessutom har denna samling fått en avvisande behandling som gör dem resistenta mot smuts och vatten och passar därför på terrassen eller i båten.

I denna samling kan du välja mellan 8 ljusa färger: Indigo eller grå-blå, grön, flerfärgad, rosa, elfenben, kol grått och brunt.

Skydd Spray

Kontrollera om det är dags för ny impregnering genom att se om vattnet pärlor på ytan.

Den stora majoriteten av inkomst stilar kan mycket väl användas utomhus för ett spel med ett tätskikt spray. Sedan kan textilierna användas på samma sätt som utomhustextilier. Men undvika att ta med ömtåliga tyger som siden och vissa typer av viskos ut och observera att behandlingen måste upprepas med jämna mellanrum för att bibehålla effekten.

Les Ombres handlas i Norge av Intag.

ADVERT

Mest populära