All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Test online

Borge-leverantören Borge ligger bakom den nya sajten, presenterad i ett pressmeddelande tillsammans med tapetnyheter för vår och sommarsäsong.

Nu kommer det bli mycket lättare att välja tapet, Borg Borgs designschef Birgit Torkildsby, som länge hade glädjen att få det här verktyget på plats, strålade. Här kan du studera färger och mönster hemma, manipulera på en eller två väggar i olika rum och flera stilar förklarade för henne. Det finns olika sökkriterier som gör det enkelt att ta reda på det.

Plånböcker i brevlådan

Om du vill studera din favoritförlust kan du beställa ett testblad och skicka det tillbaka i posten. Då kan du se tapeten i olika ljus i rummet, tapetet kommer att hänga, känna till strukturen och testa den mot möblerna i rummet.

-Vi vill inte sälja tapeten online. När vi har kommit så långt i processen rekommenderar vi att folk går till affären och handlar, de som har kompetensen, säger Birgit och tänkte också på goda råd om hur man ställer in, rätt lim och verktyg som en viktig del av paketet. Närmaste butiker finns också på nätet.

Med några enkla tangenttryckningar är rummet bakgrundsbild. Inte helt nöjd? Prova några av de andra cirka 3000 tapeter i basen.

Kommer att växa

När vi loggade in på lanseringsdagen kunde vi bläddra igenom 2888 olika tapeter. Mycket för alla smaker och mer, kommer det att vara enligt Birgit Torkildsby. Det finns varumärkena Eco Wallpaper, Borås Tapeter och Cole & Son som ingår i ordningen. Sponsorer kommer kontinuerligt att lägga fram nyheter och vidareutveckla webbplatsen.

ADVERT

Mest populära