All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Testa: Samsung PS42S5H

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det börjar riktigt bra; med en blank svart ram kombinerad med små detaljer som blått ljus i logotypen, ger TV: n det första intrycket du förväntar dig av en modern plasma i detta prisklass.

Det är helt enkelt snyggt.

Det är synd att fjärrkontrollen kännetecknas av att Samsung-designers tycker om att lämna hem från jobbet efter att chassit har slutförts. Det verkar som om det kommer från laget bakom leksaksserien till FisherPrice. Inte riktigt lycklig när du lägger omkring 30 tusen flikar på bordet för att få dig ära hemma.

HD-klar och hög kontrast

Samsung svänger fortfarande på fjärrkontroller som oser plast fantastiskt. Det nedre plastkåpan ger inte något solidt intryck. Se mer

Funktioner inkluderar komponent och HDMI-ingång och en upplösning på 1024/768 fyller TV krav på så kallade HD-ready standard.

Förresten är det den angivna kontrastnivån på 10.000: 1 som vaknar.

Samsung och LG är två av de mest kända varumärken som har börjat tillhandahålla sådana hög kontrast siffror, och frågan är om det är verkligt. Vi kan redan här ange att vi inte är helt övertygade. Joda - nivån på svart uppfattas som bra, men det är verkligen inte ljusår före konkurrenterna, som specifikationerna kan indikera.

TV: n kommer också med en enda skrivbordsställ och alla anslutningar finns på baksidan och undersidan av TV: n.

Easy, lätt, lätt

Vårt prov levereras utan någon manuell, en inte helt lycklig strimma, eftersom saknas användaren blir då lätt att avslöja.

Detta var emellertid inte fallet här; Visningsspråket är norskt och menysystemet är logiskt byggt upp. Till exempel kommer TV: n automatiskt att hoppa över till kanal sortering efter att den automatiska kanalsökningen har återställts. Bra.

Tryck på länkarna nedan för att fortsätta testet:

  • Bildkvalitet: TV och HD-signaler!
  • Slutsats och betyg
  • Stora bilder på Samsung TV

ADVERT

Mest populära