All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Testa: Samsung LE40R51

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Utseende-wise, denna TV ett stort steg i rätt riktning Samsung, och det går bra tillsammans med de nya plasmakonkurrenterna för Panasonic och Hitachi. Detta är viktigt, för på dagens marknad är det ingen tvekan om att bra design säljer.

TV: n levereras också med ett stativ och eftersom alla anslutningar finns på baksidan av panelen kan du behöva arbeta lite för att dölja kabelpagetten.

Lyckligtvis behöver vi inte komma närmare installationen: Med norska skärmmenyer är det så enkelt som vi förväntar oss i detta prisklass? det är ett gott tecken. Också på specifikationerna sidan ser ljus: Här får du en upplösning på 1366/768, en specificerad dynamisk kontrast på 3000: 1, HDMI och input komponent och 2 * Scart - för att nämna några.

Erfarenheten bör dock inte helt bero på de specificerade specifikationerna, så vi var därför glada över TV: ns prestanda i praktiken.

picky på signalkvaliteten

Efter montering denna LCD sida vid sida med den nya konkurrensen från Panasonic och Hitachi, var det lätt att konstatera att Sams ungen ställer högre krav på kvaliteten på de bildsignaler. Jämfört med plasmakonkurrenterna var bilden inte så bekväm att titta på, och vi var inte imponerade av betraktningsvinkeln.

En lite galen start med andra ord, och vi fruktade en nedslående upplevelse. Lyckligtvis slog Samsungen starkt tillbaka.

Tryck på länkarna nedan för att läsa resten av testet:

  • Bildkvaliteten på TV: n och DVD, med HDMI-signaler
  • PC: Glittrande HDTV och datorskärm
  • Slutsats och karaktär
  • Klicka här att se bra bilder från testet!

ADVERT

Mest populära