All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Test: QPVs billigaste 42-tums

[Ugjyldig objekt (NAV)]

på sina egna hemsidor som säljer QPVision detta 42-tums 15 900, och en snabb sökning på nätet visar butiker med ett pris väg ner i 13 900. Detta är utan tvekan mycket billigt för att vara en 42-tum.

Detta pris berättar emellertid inte hela sanningen, eftersom det bara gäller själva skärmen. Om du lägger din pojkvän att hålla TV i rätt vinkel, måste du alltså punga ut båda högtalarna och bordsstativ eller väggfäste samt.

Vår modell kom med dina högtalare (ca 2 006 miljoner) och piedestal (2 006. -), som ensam stod för ytterligare en räkning av 4. 012 miljoner. Personligen men utelämnade vi högtalarna och utvalda väggen fäst vid 2 500 - i stället (förklaringen får vidare i testet), och sedan det fortfarande kommer att gradera låg 16 400 om du väljer billigaste utlopp.

Första intrycket

För det låga priset förväntar du dig inte en ren designmodell. Vad du får är exakt vad du betalar för: En stor TV-skärm med en klassiker ?? FlatTV utseende. Vi gissar detta träffar målgruppen.

Alla anslutningar görs på baksidan / undersidan av skärmen. Det gör det besvärligt att ta sig till och du hänga tv: n på väggen, du är dömda att bli störd av kabel spaghetti. Ägare med bordet står här kommer lättare att dölja roten på grund av den massiva tv-foten.

Det första vi gjorde var att montera sidomonterade högtalare, vilket var en helt oproblematiskt process. Vår testmodell kom med engelska, både i manuell och skärmmenyer, enligt QPVision Men en norsk handbok på vägen.

Installation mardröm

Den första veckan hade vi TV, vi körde bara TV-signaler via vår kabel-TV-mottagare som var ansluten via scartingång. Ett viktigt testkriterium är dock hur TV: n också drar nytta av signaler direkt från kabeln ?? och när vi började tv: s regelbundna kanalsökning fick vi en vakna upp.

Det var en besvikelse. Klicka på länkarna nedan för att fortsätta i testet:

  • I bruk: Installation rum ?? och bildkvalitet
  • För PC-användning - och kan visa HD-signaler?
  • Slutsats och betyg
  • Se stora bilder från

ADVERT

Mest populära