All egendom: trädgård, kök, inredning >> Rengöring

Rengöring av porslinborste

Om testet:

Alla penslar testas av fem testfamiljer för ca. 6 veckor.

I provet har delkvaliteter givits för fin tvätt, grov tvätt och slitage.

Även om diskmaskinen förmodligen går och går varje dag, finns det vissa saker som du inte kan tvätta i maskinen.

Vinvineglas eller andra glasartiklar som antingen är olämpliga eller inte utsatta för maskintvätt, bestick av trä och stora krukor och kokkärl med svåra rester, är exempel på rätter som bäst tas för hand. Silvervaror måste också hållas borta från maskinen.

Vi har därför testat en mängd olika penseldjur för att titta på kvaliteten. Och det finns stora skillnader, det visar sig.

Fin & Grov

På så sätt kommer du inte bort från disken! Och bra verktyg gör det självklart lättare. I detta test har fem testfamiljer använt borstarna i ca 6 veckor.

Vi har betonat hur bra borstar för att tvätta ömtåliga, fina objekt, liksom fina glas, och diskning så länge pannor med resterande eller krukor som kräver lite extra ansträngning med borstar. På så sätt har vi testat de vanligaste användningarna för en matborste.

Penslar representerar ett representativt urval från livsmedelsbutiker samt från allomfattande butiker som Clas Ohlsson, Nille och Ikea. Dessutom har vi 2 borstar i alternativ design.

Hur man testar

Totalt finns det 11 matborstar som ingår i detta test. Alla borstar har testats av fem testfamiljer i 6 veckor, som har funderat på hur bra penslarna är lämpliga för olika typer av rätter. I provet har delkvaliteter givits för fin tvätt, grov tvätt och slitage.

Testen på varje borste finns nedan.

ADVERT

Mest populära