All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Test: New Soda Stream

[Ugjyldig objekt (NAV)]

i vår nya populära serie artiklar om de glömda hjältar var soda maskin soda~~POS=TRUNC 1980 preeminence ut. Det är därför inte bara naturligt att följa upp ett test på den nya maskinen och de nya smakerna, som nu lanseras i Norge.

Soda-Club

- Företaget Soda-Club grundades 1991 och har sedan dess blivit världens största hem-drink koncept spridda över flera länder. Endast under de senaste 5 åren har vi till exempel sålt nästan 5 miljoner maskiner bara i Tyskland, säger Stein Falk-Larssen från Sodastream. Nej till DinSide. nr.

- Anledningen är enkel: Vi tycker att den nya SodaStream är väldigt lätt att använda, det ser mycket bättre ut än tidigare, är miljövänlig och inte minst: Det är väldigt praktiskt.

- Till exempel, om du är på en stuga, har du inte mycket med, säger Stein Falk-Larssen. Om du tar med dig själv och en smakfull smak får du 12 liter dryck.

- Vill du hellre dricka vatten med kolsyra, kan det knappast vara lättare. Fyll med kranvatten, tillsätt kolsyra och du är redo. Det här är också det billigaste alternativet, säger Falk-Larssen. Med SodaStream kostar kolsyrade dricksvatten cirka 2 kronor, det är nästan ett oslagbart pris.

Men hur smakar det verkligen?

Tryck på länkarna nedan för att läsa resten av testet:

  • Klicka här för att se smakbedömningen
  • Slutsats: Värt pengarna?
  • Klicka här för att se stora bilder på produkterna

ADVERT

Mest populära