All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Test: LG 30 "LCD-TV

[Ugjyldig objekt (NAV)]

med en skärmstorlek på 30-inches Du får ett visningsområde på 77 cm, uppmätt diagonalt från övre högra till nedre vänstra hörnet.

Utseendemässigt, vi gillar den nya LG modeller: För aluminiumchassi med ett litet glas botten och svart kant på skärmen. TV: n levereras utan en mediakod, så alla anslutningar måste göras på bak och botten. Lyckligtvis är det mesta av kabeln gnidning på baksidan effektivt dold bakom ett stort plastlock.

Förutom standard fjärrkontrollen levereras LG-modellen med ett fast bordstativ. Som med de 26-tums får du även PC-kablar, vilket lägger till vår bok. Men som den 26-tommers är TV-foten inte lutning eller vridning, och det här är en sak.

Installation och installation

Sortering är lätt på grund av. Självförklarande skärmmenyn. Visa mer

Vi känner igen menysystemet från andra LG-modeller som vi testat, vilket innebär att den här TV: n är lätt att använda. Den automatiska kanalsökningen fungerade som avsedd, och sorteringen i önskad ordning var en enkel affär.

Det norska språket både i bruksanvisningen och på TV: ns menyer är också ett stort plus.

I praktiken var bara de PC-funktioner som gjorde leendet i praktiken. Vi var därför glada över huruvida bildkvaliteten förbättrades. Peka på länkarna nedan för att se hur 30-kvinnorna lyckades:

  • Bättre bildkvalitet?
  • Slutsats & Karaktär
  • eller gå direkt till bildmaterialet från testet

ADVERT

Mest populära