All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Test: JVC 26 "LCD

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Det första intrycket är positivt. Det är uppenbart att JVC har satt i selen för att göra en modell som är snygg att titta på. Det är visserligen inte lika elegant som grundlig 30-tum, men med sin svart ram ser hackade slankare än Sonys konkurrent på 26-tums klassen.

Men utseendet är inte allt. En bra plattskärms-TV måste också vara lätt att använda och ha en bra bild. Tryck på länkarna till höger för att få hela meningen.

Montering och installation

Anslutningarna på denna JVC modell görs på baksidan av TV: n. I grund och botten är vi inte särskilt förtjust i sådana lösningar. Det gör det rörigt att bifoga och ta bort ingångskällor som DVD-spelare och digitalkameror. Särskilt detta är besvärligt när anslutningspunkterna är på undersidan av själva TV: n.

JVC har lyckligtvis placerat flesta anslutningspunkter högt upp, både på höger och vänster sida. Detta gör att det blir lätt att enkelt komma fram till. JVC kommer också i marginalen för att dölja kablarna bakom två stora plastlock.

TV: n är också utrustad med norska menyer, och inställningen av kanalerna är också smärtfri. Du väljer först språk och land och ställer sedan in TV: n för automatisk installation. Detta var väldigt enkelt. JVC får också plus att det är lätt att sortera kanalerna i önskad ordning och att namnge kanalerna. Du kan ange namn upp till sex siffror.

Normalt mest använda TV med den medföljande fjärrkontrollen, men JVC har även utrustad modellen med knappar för de vanligaste funktionerna på den högra sidan av chassit.

Klicka här för att läsa mer om bildkvaliteten

ADVERT

Mest populära