All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Test: Hur mycket vet du om verktyg?

Vad gör du när din kompis ropar att du måste få en kraft - och den lilla brennkvikt? Griper dig utan tvekan tag i rätt växel , eller dra modfälld vid axlarna och ber honom att beskriva lite närmare vad han är ute efter?

När någon tvingar dig att tänka ...

Det finns dussintals specialverktyg där ute. Om du inte är den praktiska typen kan det vara en tillräckligt stor utmaning att identifiera rätt typ av skruvmejsel.

Och i de flesta verktygslådor och booths, det flyter formellt med dubbletter och verktyg - allt för användning. Hemma kan du behöva både verktygen för bil, båt och hus - om det behövs för att göra snickeri, målade eller skära

Stork Composer dig i butikerna Clas Ohlsson och Biltema, du kommer utan tvekan att få fler poäng i testet än om du vet vilket verktyg avbildas här:

se även:

Big test av avståndsmätare

Vi har testat åtta avståndsmätare, så att du kan få ett tydligt budskap om vad man ska leta efter.

Ta provet nedan och kontrollera din kunskap om verktyg!

Läs också:

Det betyder hundens kroppsspråk

Hundar "pratar" med kroppen. Så om du vill förstå din hund, bör du följa sitt kroppsspråk. Här är en översikt över några av de viktigaste ...

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära