All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Terrass utan stötar

Nytt år är en terrass med antislipning. I stället för att applicera ett separat klibbmedel kan du nu få det här färdigt blandat i terrassebok.

- Den lilla biten av små bollar läggs till däcket vilket ger en slirverkande effekt. Ytan kommer att känna något ojämn, men fortfarande bra att gå på, säger Trond Riise vid Nordsjö, som producerar antisklibeisen.

naturlig look

Stain är en transparent behandling som bevarar träets naturliga utseende, samtidigt som de kan variera med olika färger. Nordsjös nya terrasser med antislip finns i åtta olika samtida nyanser.

Det är pigmenten i biet som skyddar träet från sol och UV-strålar. Regelbundet underhåll med terrass fläck förhindrar träet spricker och ger en terrass du kan ha en lång tid.

Rengöring orientering

Innan terrass fläcken, är det viktigt att se till att ytan är ren. Speciellt gäller detta för äldre terrasser. En möbel / terrassförnyare gör jobbet snabbt och effektivt.

Fukta först uteplatsen med trädgårdsslang innan du applicerar terrassförnyaren med en diet på förlängningsaxeln. Låt arbeta i 10-30 minuter och gnid sedan väl. Skölj slutligen tills det slutar skumma. Om golvet är mycket smutsigt kan behandlingen upprepas. Låt golvet torka helt innan du ber - åtminstone en dag i varmt och torrt väder.

ADVERT

Mest populära