All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Tio moderiktiga tapet

- Trendbilden inom tapetet är bred. Här hittar du allt från tärningens naturmotiv till kraftfulla färgämnen. Allt är lag, säger VD för IFI. nej, Bjørg Owren.

Utmaningen är att välja en tapet som skapar stämningen du letar efter.

- Det är fortfarande mycket betong, drivved, tegel och andra rustik sak, men vi ser också att det blir allt fler färger på mattorna. På dessa färgstarka band är allt från enkelfärgade mönster till blommor och icke-figurativa motiv. Väggarna måste verka och skapa atmosfär, fortsätter Owren.

Men motiven behöver inte nödvändigtvis vara så framträdande. Motivationer man måste stänga in för att se effekten är också trendig. Dessa band är vanligtvis lämpliga för användning på alla fyra väggarna - något mer och mer väljer att göra.

- Många av de senaste tapeterna har lager-till-lager effekter som ger ett speciellt djup till väggarna. Dessutom har strukturen blivit viktigare och många trend tapeten har nu en struktur som liknar tyg, säger experten.

Här är ett urval av säsongens nya trendiga tapeter:

1. Afrikanska drottningen

Borges nya samling är en omfattande blandning av djurmönster. Här finns olika huddesigner i många färgvariationer som skapar en dramatisk men elegant atmosfär i rummet. Här behöver man mer sinnen än bara ögonen för att förstå att detta verkligen är en förlust och inte riktigt läder.

2. Flamenco

En tapeter för dem som vågar använda färgerna! Denna spännande samling är inspirerad av Andalusien i Spanien. Starka färger, morisk anis och en underbar patina gör kollektionen unik. Bakgrunden är från den berömda tillverkaren Eijffinger, och distribueras i Norge av Astex.

3. Haiku

I samlingen Haiku från Omexco finns spännande ytor som ligger i fokus. Olika materialkombinationer i matchande färger kan ge en ordentlig zen-känsla. Färgerna är mjuka och flera av tapeterna i samlingen kan användas på alla fyra väggarna. Distribueras i Norge av INTAG.

4. Jardin d'hiver

Med roliga fyllda Paradise fåglar, vackra smycken och ett färgspektrum som sträcker sig från lätta ljusa toner till saftiga turkos och rosa är samling Jardin d & acute; Hiver ett tidsbegränsat bidrag. Kvaliteten är ett mycket bra glasfiber, med vackert tryck och bredd i designen. Förhandlas av Fantasy Interior.

5. Nordic Home

En tapet som nästan luktar av sommar, sol och skärgård. Samlingen fungerar bra på alla fyra väggarna i ett rum. Färgerna är speciellt anpassade till den kalla nordiska ljuset, och bortom breda ränder, finner vi mönster som blad vinstockar, klasar av vinbär och ditchline blommor. Förhandlat av Flügger.

6. Folia

British Harlequin har samlat inspiration från Folias samling av moderna Skandinavien. Tape platser finns åtta olika utföranden - stor frukt, naiva blommor och klassiska damaskornamenter, och en av dem är gjord med en liten speciellt mönster boll!Förhandlas i Norge av Tapethuset.

7. Brick

Imitationer är trendiga. Storeys tapeter är en vinyl tapeter som efterliknar en klassisk rustik tegelvägg. Tapeten skapar en industriell och urban uttryck i rymden, och finns i både en teglrød- och antracit variant.

8. Flamant Suite V

Flamant svit V är en vacker samling med rötter i 1800-talet mönster med blommor och blad - men i ultramoderna färgkombinationer. Väggar givet djup eftersom mönstret verkar vara tryckt på en linnetyg och inte på en fiber förlust! Distribueras i Norge av Green Apple.

9. Betong

Betong har kommit att vara i många hem. Denna variant är en fototapet från Inspiration Inredning, vilket skapar grova atmosfären i rummet som många letar efter.

10. Trina

Färg Trina Trina är en riktig blickfångare. Geometriska former i en stark grön nyans kan skapa allt från glamorösa, klassiska, strama och eklektisk stämningar.

ADVERT

Mest populära