All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Tio bra sätt att skapa nostalgi i badrummet

1. Evig Tidlös

Här hittar du inspiration för engelsinspirerade badrumsmöbler, som knappast går ut ur badrummet med den första. Evig tidlös och klassisk - om du vill ha möbler som håller på länge.

www. neptune. com

Classic i tre

Foto: Lidhults. nej

Här kommer du snabbt att få en bra känsla när du berör dina trälår. Och samma goda känsla du får i hjärtat när du kommer in på ett badrum med möbler utformade för livet idag och det kan också vara med dig långt in i framtiden.

www. Lidhults. com

Se också:

skadedjur kan oftast hittar i din bostad

skadedjur dra in värmen, nu när temperaturen sjunker. På hösten år finns det speciellt möss och råttor som vill dela hemmet med dig.

3. Säkert val

Foto: Eurobad

Här är kända badrumslösningar från Rubitor, Twyford och Victoria & Albert.

Fler och fler rörmokare använder Rubitor armaturer på grund av god kvalitet.

Twyford är en av Englands mest kända porslinsfabriker som har levererat kvalitetsporslinet i flera generationer. Porslinet från Twyford är ett säkert val!

Victoria & Albert är en engelsk kvalitetsproducent av bad i nostalgisk och modern design. Krukorna tillverkas i ett mineralbaserat material - Quarrycast - vilket är mycket slitstarkt.

www. eurobad. com

4. Engelska till fingertopparna

Foto: Little England. nej

Läs också:

Fyra växter som inte behöver solljus

Helt i vindrutan? Inget problem. Här är fyra växter som inte behöver solljus.

Little England Design A / S grundades 1988 av Liv Kjersti och Henning Edin Lyche. Företaget körde den ursprungliga allmänna inredning, något som de fortfarande gör, men har successivt starkare specialiserat sig på badrum och representerar europeiska tillverkare av sanitär utrustning och plattor med utsökt design och kvalitet.

www. föga England. com

5. Bad Royal

Foto: Westerbergs

Badkar i gjutmarmor för dem som vill simma kungliga. Finns i klassisk vit och i svartvitt finish.

www. Wester bergs. nej

Läs också:

Smarta badrum för små badrum

Små badrum kan vara en utmaning när det gäller inredning. Vi ger dig tips om hur du enkelt kan ta emot vad du behöver.

6. Nostalgisk perfektion

Foto: Grohe

charmiga Sinfonia kan kortfattat beskrivas som en snygg allians mellan nostalgisk design och teknisk perfektion. Sinfonia har ett klassiskt handtag och en droppformad kropp och lägger till elegans och särskiljningsförmåga på badrummet.

www. Grohe. com

7. Slitstark och traditionellt

Foto: Fired Earth

Fired Earth är ett av de ledande trendsättare inom bland annat plattor, badrum och färg.Produkterna är vackra, funktionella och slitstarka och fungerar bra både i moderna och traditionella miljöer.

www. firedearth. com

8. De rätta detaljerna

Foto: Antroplogie. eu

Smycken ditt badrum med rätt detaljer - vilket gör att det sticker ut och får en äkta engelsk atmosfär.

www. Anthropologie. eu

9. Äkta gammal

Här på Överjärva Building Care hittar du alla gamla detaljer i badrummet, inklusive ett riktigt gammalt badkar. De har ett stort lager av begagnade föremål till huset - vilket gör ditt interiör unikt.

www. Nacka Byggnads vard. se

10. Historiska plattor

Foto: Historiska. nej

Använd historiska plattor i badrummet som är handgjorda på exakt samma sätt som för 160 år sedan, inspirerade av norska, franska, spanska, holländska, portugisiska och marockanska mönster.

Plattorna är 20 cm x 20 cm och tjockleken är ca 1, 5 cm. De kan tåla vatten och är lämpliga för golv med uppvärmda kablar. Ett genomskinligt 3-4 mm slitlager på kakelytan hjälper dem att hålla i hundratals år.

www. historiskt. com

ADVERT

Mest populära