All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Målning tips: Mal alltid två och två

Om du måla huset på sommaren, är det viktigt att få hjälp. Att måla ett helt hus - eller delar av det - är ett stort jobb. Bjud in vänner och familj att sova, räkna med något bra på grillen och ta ett riktigt tacksamma. Då jobbet går fort, och det blir också mycket trevligare.

Men börja inte med en del av huset. Tricket att få jobbet två gånger så fort är att vara två och två i samma område.

- Gör som proffsen - var två som arbetar tillsammans. Den är på framsidan med en färgrulle på förlängningsaxeln och lägger färgen ordentligt på väggen. Den andra går med en bred pensel på förlänga axel och strök ut rulla mönster och arbeta in färgen på väggen. Borsten borde bara surfa på ytan och ta bort marken, säger Jostein Brekka i Jordanien.

Gör dig redo

Kom ihåg att förbereda sig bra innan folk kommer. Köp alla verktyg och färg du behöver och gör det klart. Täck på ytor, maskera vad som kan maskeras och lägg en bra plan för vem som ska göra vad i förväg. Så bjud bara in en kompis eller ett träd, och huset är målat i ett svep!

Husvask: Allt arbete på huset går snabbare när du är mer - även Husvask, som alltid måste göras innan själva lack. (Foto: Jordan) "> Husvask: Allt arbete på huset går snabbare när du är mer - även Husvask, som alltid måste göras innan själva lack. (Foto: Jordan)

ADVERT

Mest populära