All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Måla ett annat steg!

En nymålade trappa förstärker helhetsintrycket av varje ingång och vardagsrum. Och det är inte svårt att måla trappor. Det gäller bara att ha rätt typ av färg, rätt verktyg och några smarta tricks i ärmen.

ÄVEN SE DENNA VIDEO: Att måla trappan.

Ett av de mycket enkla men mycket kloka tripplarna är att måla varje steg. Varför? Ja, för att du kan använda trappor mellan målningarna och strax efter att det har målats.

Marker steg

ANNAN varje steg: När det är dags för lack, är det viktigt att undvika åtgärder som är markerade. Mal allt annat "> ANNAN varje steg... När det är dags för lack, är det viktigt att undvika åtgärder som är markerade Mal allt annat

Om du måste använda trapporna när du målar, eller om du litar på att den kan användas direkt efteråt, det är därför bara att hoppa alla andra steg när du målar. och det enda du behöver för att hålla koll på fall är lite maskeringstejp.

1. Marker steg som inte bör målas först.

2. så mallar för alla steg som inte är märkta. Mall också allt annat runt. all uppgång är så fint mals omedelbart. det enda du måste lämna igen är varje steg.

3. När de första stegen har målats och färgen som har fått tid att torka, kan du flytta bandet över till dessa målade, torra steg.

4. Därefter mallar till resten av stegen Låt bandet lämnas på de första stegen du målade, så att du vet var det är torrt och säkert att gå

torrt.. genom att fastställa e tejp på de steg du måla först, du vet vilka åtgärder som är torra och därför är säker att använda "> DRY. Genom att fixeringstejp på trappan du måla först, vet du vilka steg torr och därför säker att använda.

ADVERT

Mest populära