All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Röstinspelare

Grundutbildningen har en inlärningsfunktion som gör att fjärrkontrollen kan kopiera och använda de infraröda signalerna från rutorna som den ska styra.

Dessa kopplar till rösthantering, som du anger på samma sätt som med mobiltelefoner. Således lyssnar din fjärrkontroll på din röst.

Inga koder

Programmera inte fjärrkontrollen med koder för varje elektronikmärke, som du skulle med vanliga universella fjärrkontroller.

VoiceMe kan användas för de flesta elektroniska enheter som använder infraröd teknik, inklusive stereo, TV, DVD-spelare, avkodare och luftkonditionering.

Fjärrkontrollen har kapacitet att lägga till tre enheter under ett röstkommando. Till exempel kan du säga "HEI" till det på morgonen och det slår på TV, parabolantenner och luftkonditionering.

Du kan ange 30 röstkommandon, som var och en kan styra tre enheter. Totalt kan VoiceMe styra 90 elektroniska enheter.

Överallt

Infraröda signaler är beroende av väggar, möbler och liknande. Därför spelar det i princip ingen roll om fjärrkontrollen är.

Tillverkaren Hotech i Taiwan tillkännager att fjärrkontrollen har 95 procent röstigenkänning.

Erfarenhet av nya mobiltelefoner visar att du fortfarande behöver använda samma röstvägledning som när du kom in i röstkommandot för att fjärrkontrollen ska lyda.

Röst är tillgänglig i olika färger. Priset i Storbritannien är cirka £ 80, vilket vid dagens växelkurs är 940 norska kronor.

ADVERT

Mest populära