All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Ta mindre skador omedelbart

Detta är en enkel men mycket användbara sommar tips för alla villaägare som har färgats eller målat trä beklädnad på huset.

Fort gjort

Det är snabbt gjort att plagget får en repa. Kanske du har varit otur med en bil släpvagn eller snöslunga var lite för aggressiv i snöstormar i vintras. Oavsett anledning, om du märker att trim på huset har en repa, så att färgfilmen är skadad, ta reparationerna omedelbart.

Det är både tid och pengar att spara på skadan genast. Då undviker du fukt genomträngande träet och attackerar ytbehandlingen inifrån.

LÄS OCKSÅ: Det här är tecknen som du måste redesigna.

FORT MADE: Det är inte så mycket att att färgfilmen kommer att förstöras. Här har locket på soptunnan slagit fasaden. (Foto:. Chera Westaman / ifi Uk) "> lätt gjort. Det är inte så mycket att beläggningen kommer att förstöras vid locket på bin vänd mot fasaden (Foto:. Chera Westaman / ifi . com)

vatten är som skadedjur

Fukt är som möss och andra skadedjur, även med små ingångar, de behöver avsevärd skada. Om 'sår' lämnas obehandlad för nästa gång höljet som skall beläggas, vaxer skada och eftersom arbetet blir mer omfattande och tar längre tid att reparera.

när skadan hjärnor omedelbart är trä färskt och det är inte nödvändigt med ytterligare skrapning. det enda du behöver är att borsta primer på det område som är skadad och fläck måla över . när primern är torr

samma tips gäller om du märker sprickbildning i slutet korn, spikhål och häftklamrar ta en promenad runt huset och kontrollera tillståndet nu, så du är säker på

-.. en halvtimme jobb sparar nu dig mer timmars arbete för ett par år, säger inbjudan från IFIS expertpanel för målning. <999 > INTE Vänta:

Så fel, när signalerna inte tas allvarligt. (Foto:. Bjorg Owren / ifi Com) "> INTE VÄNTA: Så fel det kan gå när signalerna inte kan tas på allvar. (Foto:. Bjorg Owren / ifi Com)
ADVERT

Mest populära